donderdag 26 februari 2015

Woonexpress slaapbank

Bekijk ons Ruime Assortiment Slaapbanken. Bezoek Vandaag een van Onze Winkels! Bestel aanbiedingen snel online. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO!


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.

Hier vind je wat jij zoekt! Van een compacte tweezits- slaapbank tot een stijlvolle hoekslaapbank of luxe driezits met uitneembare kussens die als hoofdkussen gebruikt kunnen worden. Bovendien passen de banken uit het assortiment bij verschillende woonstijlen. Een bank bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je interieur. Kies de bank die bij jou past uit meer dan banken op voorraad of stel de bank van je dromen helemaal zelf samen.


Onder het middelste gedeelte van de slaapbank zit een lattenbodem, zodat je overal goede ondersteuning hebt. Onder de lattenbodem zit extra opbergruimte, handig voor het opbergen van beddengoed bijvoorbeeld.

Deze knus vormgegeven slaapbank heeft twee losse rugkussens. Ook de twee sierkussens worden bijgeleverd. De slaapbank is bekleed met stof in de kleur antraciet.


Functioneel: Het bed klap je uit door de zitting naar je toe te trekken. Dit gaat erg snel en is niet zwaar. Ontwerp:Deze slaapbank past eenvoudig in allerlei interieurstijlen. Handig, als je hem wilt toevoegen aan je bestaande. Snel in huis Veelal gratis verzonden.


Woonexpress slaapbank GAAST. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. De leukste woonwinkels van Nederland. Je vindt bij ons volop inspiratie in compleet ingerichte woon-, slaap- en kinderkamers. Lekker herkenbaar voor de ruimte bij je thuis.


Makkelijk en snel via Vergelijk. SUMMEREN Grijs Van € 69Voor € 59Ontwerp: Deze comfortabele hoekbank verrast je aangenaam met zijn slaapfunctie. Deze bank kun je gewoon als hoekbank gebruiken, als loungebank maar ook als slaapbank.

De hoekbank is bekleed met een grijze, zeer stevige stof en combineert makkelijk bij diverse woonstijlen. En misschien wel eentje die bij jou past! Hieronder staan een aantal voorbeelden. Namelijk Leer, Textiel en Kunststof. Slaapbanken zijn een eenvoudige oplossing om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte in je huis of appartement.


Slaapbanken zijn praktisch en functioneel in kleine kamers, waardoor ze een ideale oplossing zijn voor logeerkamers, kinderkamers of studentenkamers. Slaapbanken Slaapbank Bed Ideeën Slaapstoel Bedden Opslag Slaapkamers Beddengoed Hoezen Kussens IKEA - HOLMSUN Sleeper sectional, 3-seat, Nordvalla medium gray, Cover made of extra durable polyester with a dense texture. Easy Living heeft de slaapbank , bedbank of bedkast die u zoekt. Wij beschikken over een zeer groot aanbod van kwalitatief goede slaapbanken en bedkasten van diverse bekende merken.


Een slaapbank is een van de populairste multifunctionele meubelstukken die er zijn. Vaak zie je aan dit type bank niet eens dat hij eigenlijk een dubbelleven leidt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts