vrijdag 20 februari 2015

Behang meisje

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bij behangwereld vindt u een groot assortiment meisjesbehang van alle topmerken. Wij zijn gegarandeerd het goedkoopst !

Kies je voor kleurrijk of pastel behang voor meiden met een stoer, lief of gezellig of juist rustig thema. Het ene meisje is natuurlijk het andere meisje niet. Dus ben je op zoek naar meisjes behang met bloemen, een lief behang , meisjesbehang met patronen zoals hartjes of behang voor een stoere meidenkamer?


Standaard leveren wij behang met rondom 5cm marge. Het overige materiaal is eenvoudig met een scherp mes weg te snijden. De dames in spé zijn kritisch en veeleisend wat betreft de inrichting van hun kamer. We hebben daarom heel veel behang voor ze geselekteerd !

Ben je op zoek naar een lief, leuk of hip behang voor de meisjeskamer? Behang meisjes bij IKenIK. Er is echt van alles op de markt in de behangwereld.


Wij hebben het leukste behang voor in de meisjeskamer voor je verzameld. Steden, dieren, bloemen en meer. Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online!


Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. De gróótste behang beleving in de Benelux. Maatwerk behang voor elke wand.


Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins. Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom. Modern behang met prints van bijvoorbeeld Eijffinger, zij hebben ook Wallpower behang (wandgrote dessins) o. Noordwan Room Seven en Eijffinger.


Is het grote aanbod van kinderkamerbehang niks voor jou verdiep je dan eens in de mogelijkheden van fotobehang en geef een persoonlijke tint aan de kinderkamer. Tienerkamer behang jongenskamer.

Steigerhout is op dit moment erg populair en zorgt voor een stoere, ruige sfeer. Naast steigerhouten meubels in de jongenskamer kun je ook kiezen voor behang in deze stijl. Het ‘houten’ behang van Piet Hein Eek by NLXL is erg geschikt voor een jongenskamer. Het is uitgegroeid tot diens meest geliefde schilderij. Met fotobehang haal je dit mooie kunstwerk nu in huis.


Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. De collectie bestaat uit vele unieke prints voor elke kinderkamer. Van babykamer tot tienerkamer, door de tijdloze dessins zal jouw kind een lange tijd plezier hebben van het behang.


Het behang wordt duurzaam geproduceerd en is FSC-gecertificeerd. Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang. Voor een scherpe prijs kunt u bij ons kiezen uit meer dan duizend soorten behang voor uw kinder- of babykamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts