vrijdag 27 februari 2015

Wissellijst 100 x 100

Doe inspiratie op en bestel direct. Altijd de perfecte wissellijst. Neem eenvoudig contact met ons op! Profiteer bij elke bestelling. Koop slim, ontvang kwaliteit!

Mooie houtkleurige wissellijsten. Lichte en natuurlijke uitstraling. Ruim aanbod wissellijsten. Snelle en Gratis levering (boven € 10). Producten getagd met wissellijsten x 1cm.


Sorteer op: Foto-tabel Lijst. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Wissellijsten Aluminium (244). Onze wissellijsten worden geleverd met plexiglas voor een duurzaam oppervlak met een glasheldere look, net alsof uw lijst echt glas heeft. Wij bieden ook posterhangers aan, een trendy alternatief voor een klassieke. Zo kunt u deze 70x100cm wissellijsten aan de muur bevestigen maar ook op de grond plaatsen.


Deze Zusss ahouten wissellijst maakt het mogelijk dat je steeds een andere eigenwijze Zusss poster aan de muur kunt hangen. De frames zijn gemaakt van hout. Ook leuk: hang er eens een foto in! Als je indruk wilt maken met een wissellijst is het formaat 70x100cm uitermate geschikt. Deze grootformaat wissellijsten worden veelal gebruikt om posters in te tonen.


Dankzij het gebruik van plexiglas met een anti-reflectie zijde in plaats van regulier glas blijft de wissellijst lichtgewicht en heb je het beste zicht op de poster! Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol. Een breed (mm) profiel met mm hoogte, een breed en sterk profiel.


Onze wissellijsten zijn handig voor het ophangen van certificaten of voor het beschermen en tentoonstellen van uw kunstwerken. De klassieke lijst is verkrijgbaar in zwart en wit hout én in goud-, zilver- en koperkleurig aluminium. De wissellijst kan ook goed gebruikt worden als fotolijst.


Door ons brede assortiment aan wissellijsten in diverse formaten, kunnen deze ook als kleine of grote fotolijsten dienen.

Switch-It S is een kwalitatief hoogwaardige aluminium wissellijst voorzien van mm dik geslepen helder glas. Het inlegvel kan tevens dienst doen als passe-partout. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Info over wissellijst 1x 100. Resultaten van zoekmachines!


Een van de meest moderne en simpele wissellijsten , de budget zilver. Deze aluminium lijst met 9mm breed profiel is onze meest verkochte wissellijst. Bij IKEA vind je stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur.


Omring je mooiste foto’s en posters met een mooie lijst en maak je huis persoonlijker. D Foto Af2x 1x 1mm liggend formaat met fraaie, zwarte lichtzuil. Gratis verzending Deknudt frames s41vk3-h2h- 10.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts