dinsdag 10 februari 2015

Babykamer meisje roze

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Onmisbaar in de babykamer. Levering in Nederlan België, en Duitsland. Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past!


Bestel nu een babykamer in het Roze. Het beste voor jou en je kleintje.

Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Je kunt een roze babykamer maken voor het kleine mensje wat nu nog veilig in je buik zit. Je kunt volop overal rond kijken in babywinkels overal kom je de kleur roze tegen. Deze pin is ontdekt door Chantal van der Plas.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Tijdens het inrichten van de babykamer is het heel erg fijn om veel voorbeelden te bekijken. Zo zie je precies wat je wel maar ook absoluut niet mooi vindt. Is er bij jou ook een kleine dame op komst?


Dan zullen deze babykamer meisje ideeën goed van pas gaan komen.

Als je aan een babykamer voor een meisje denkt komt waarschijnlijk de roze kleur als eerst in je op. Deze meisjes kleur blijft altijd nog populair in de kinderkamer, mierzoet of juist meer als zachte pasteltint. De babykamer van mijn meisje is roze. Ik heb een vrij drukke babykamer ingericht voor Nimra. Het leek me leuk om een blogje te posten over haar babykamer.


Babypakje van Tuufsworld en Vestje van Noeserbaby. In het bedje staan cadeautjes die we hebben gehad. Die handdoek met haar naam gebruik ik om haar hoofdje op te leggen tijdens het. Dat soort toestanden heb je met een roze kinderwagen alweer een stuk minder kans op. Let wel, minder…want bij sommige mensen helpt een roze explosie nog niet om een meisje te herkennen.


Babykamer met grijs en roze. Maar alleen roze wordt vaak een beetje zoetsappig. Combineer oud roze of fuchsia met grijs en je krijgt een hele moderne grijs, roze babykamer. Binnenkort komt de jongens babykamer online. Als je een meisje verwacht dan is waarschijnlijk de eerste kleur waar je aan denkt voor de babykamer : roze.


Ik laat je zien dat er nog heel wat meer opties zijn. We wisten al dat we een meisje zouden krijgen en het idee was om een meidenkamer te maken zonder roze. En ik wilde graag zelf alles schilderen en opknappen, iets wat ik met veel plezier doe!

Inspiratie babykamer meubels en accessoires (en tips!): De commode was de eerste aankoop: een echte brocante commode die nog heel wat jaartjes mee gaat! Welk meisje heeft nou niet de droom om een prinsessenkamer te hebben? Dus wees niet bang om de babykamer roze te maken, met enkele accessoires is dit later een prachtige prinsessenkamer! Probeer voor wat meer diepte en een rijker gevoel meerdere kleuren roze te gebruiken.


Alles in dezelfde kleur wordt vrij snel. Metallic roze eenhoorn met roze metallic. Bij het inrichten van een babykamer voor een meisje denk je al gauw aan roze.


De okergele kast werd de basis voor de roze babykamer en al snel had Elise het idee om roze op de muren te gebruiken. Elise: “Ik had drie opties, kocht zo’n handige tester en verfde de tinten op de muur. Uiteindelijk koos ik voor deze warmroze tint. Het ledikantje bleek ook al tijden op Elise haar wensenlijstje te staan.


Lamp babykamer roze en wit. Maat babylamp: 30cm doorsnee en 20cm hoog In dezelfde stoffen kan er ook nog een kussen, wandlamp, drieluik, klein lampenkapje gemaakt worden. De binnenkant van de babykamer lamp heeft een effen roze stof. De felroze en paarse kleuren steken mooi af bij de grijze muur van de babykamer.


Aangezien de blaadjes effen zijn, wordt het toch niet te druk. Eén uiltje is uit de boom gevallen en kijkt een beetje verward. Voor textiel in deze oud roze babykamer of kinderkamer kies je voor zachte matte materialen, termen als wollig, wit kant en bloemetjes passen hier goed bij. Wellicht kun je wel een mooi hoogpolig tapijtje vinden voor op de grond.


Hoe richt je de babykamer bijzonder in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts