dinsdag 17 februari 2015

Legerprint gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Camouflage gordijnen voor de kinderkamer. Creëer een avontuurlijke, stoere kinderkamer met onze camouflage gordijnen. De gordijnstof kan los besteld worden, maar we kunnen de stof ook gratis voor u op maat maken tot kant-en-klaar gordijn.


Het gordijn is perfect wanneer je een kamer optimaal wilt verduisteren. Verder heeft het gordijn een natuurlijke uitstraling, een zachte touch en een soepele valling. Door het gebruik van deze stof in combinatie met de plooiban is het een echte decoratieve sfeerbepaler. De stof is op iedere gewenste hoogte in te korten door middel van kleefband (strijkvlieseline). De zware kwaliteit katoen kunt u ook voor een dekbed gebruiken.


Legerprint gordijnen

In ons assortiment vindt u hoogwaardige stoffen met een legerprint. Deze stoere stoffen zijn te gebruiken voor stoere leger kleding maar ook voor gordijnen , kussens en dekbedovertrekken. U kunt de gordijnen op maat of alleen de gordijnstof kopen. Naast gordijnen kunt u bij ons ook een dekbedovertrek kopen.


Vooral in de woonkamer en slaapkamer zijn gordijnen onmisbaar. Je wilt niet dat iedereen ’s avonds bij je binnen kan kijken en daarom sluit je de overgordijnen zodra het donker wordt en je binnen het licht aan doet. Gordijnen en overgordijnen. Bij Leen Bakker vind je werkelijk alles op het gebied van. Een gordijn van soepel vallende stof met een luxe uitstraling.


Aan de bovenkant van het kant en klare gordijn zit een plooiban waarmee je zelf eenvoudig, door middel van een koor het gordijn kunt rimpelen of verwerken in enkele plooien. Met plooibandhaken kun je het gordijn bevestigen aan een rail of aan een roede met ringen. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Dit camouflage gordijn is geïnspireerd op het kleurgebruik van de Koninklijke landmacht of kort gezegd: een stoer legergordijn. Het leger en defensie spreken tot de verbeelding, werken in uniform heeft altijd iets bijzonders. The Dutch Army maakt gebruik van groene en bruine camouflage kleuren, dit gordijn is leverbaar in méér variaties. Bij Stoffenwinkel vind je de mooiste camouflage stoffen! Inbetween gordijnen zijn ideaal geschikt indien u graag natuurlijk lichtinval wil creëren in uw woning, maar toch ook uw privacy wilt behouden.


In principe zou u de gehele dag de gordijnen dicht kunnen laten en toch een mooi diffuus lichtinval laten doorschijnen in uw woning. U kunt gemakkelijk bestellen via onze online stoffenwinkel. Wist je dat je niet alleen bij Praxis in de winkel heel veel keuze hebt in gordijnen ? Ook op onze website vind je al onze producten.


Zo zoek je heel gemakkelijk uit al onze gordijnen , de leukste uit. En die kun je dan ook gelijk online kopen op onze website. Parachute stof is vuil- en waterafstoten licht in gewicht en te gebruiken voor kleding, tassen, en decoratie.


Legerprint gordijnen

Ben je op zoek naar moderne, luxe maar goedkope gordijnen ? JYSK heeft een ruim assortiment kant en klaar gordijnen , die naast makkelijk op te hangen zijn ook een moderne en luxe uitstraling hebben. Daarom passen de gordijnen in zowel de woonkamer als de slaapkamer. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts