woensdag 25 februari 2015

Mdf vloerplinten

Ook te Gebruiken als Kabelgoot! MDF Platen Diktes verkrijgbaar van tot 50mm. MDF -plinten zijn geschikt voor vrijwel iedere wand en vloer. Plinten met een fijne ronding.


Onze MDF -plinten zijn vochtwerend en kunnen hierdoor tegen een luchtvochtigheid van wel.

Vochtwerend MDF wordt ook MDF -V3genoemd. V3staat voor de test die de waterwerende kwaliteit van het MDF vaststelt. Langdurig direct contact met water moet echter vermeden worden.


Het MDF dat wij inkopen voor het produceren van onze plinten heeft de hoogst verkrijgbare persing. Dit betekent dat onze plinten van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Omdat MDF gemakkelijk bewerkbaar is, kunnen we veel verschillende modellen in deze materiaalsoort aanbieden. Er bestaan verschillende soorten plinten.


Het belangrijkste onderscheid is: muurplint of plakplint.

Een plakplint is een plint die je plat op de vloer plakt. Grootste plintenassortiment van de Benelux! In verband met de komende feestdagen kan de levertijd iets oplopen. De allermooiste collectie en het beste advies.


Dat doet u bij ons online. Al onze producten zijn voorzien van het FSC keurmerk, en komen dus uit duurzaam beheerde bossen. Dit is tijdwinst bij afbouw. Wel overschilderbaar: Wilt u ze direct in een andere kleur of glansgraa u kunt ze wel direct overschilderen.


Schuren is niet noodzakelijk. Bezoek onze webshop en bestel online. MDF plinten, massieve plinten, architraven en plintneuten. De plinten werden jaren geleden in Nederland geïntroduceerd door Ger Antonis, de huidige eigenaar van Mooieplinten.


De klassieke plinten als bijv. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Waterwerend MDF met kabelgoot! Bij Vloervoordeel vindt u een groot assortiment plinten.

Deze plint is een perfecte afwerking voor elke houten, kunststof en laminaatvloer en is eenvoudig en onzichtbaar met montagekit te bevestigen aan de muur. Wil je een mooie opstaande plint met een moderne look? Ze staan heel erg modern bij houten vloeren, laminaatvloeren en PVC-vloeren.


Wij leveren een hoge kwaliteit goedkope plinten en ook maatwerk. Gelakte plinten worden op bestelling gemaakt. Bekijk ons assortiment of alle plinten aanbiedingen.


HORNBACH biedt een groot assortiment plinten en lijsten aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts