donderdag 5 februari 2015

Achterwand fornuis

Maak van je huis een thuis. De mooiste natuur afbeeldingen. Prachtig en functioneel spatscherm! Spatschermen voor levensgenieters. Veel maten, altijd full colour.

Mooie afbeelding als spatscherm. Van hele badkamer tot onderdeel. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment fornuizen. RVS Achterwand is de groothandel voor bedrijven en particulieren.


Wij zijn al jaren marktleider in online verkoop van rvs achterwanden en rvs plaat op maat. Bij ons kun u gemakkelijk online al uw rvs bestellen en ook nog eens tegen voordelige prijzen. Bij plaatsing van een achterwand boven een fornuis dient rekening gehouden te worden met de warmte welke bij gebruik van de oven ontstaat.

Inmeten achterwand fornuis. Ook in een landelijke keuken is deze achterwand goed te passen. In combinatie met een fornuis kan het net de goede combinatie opleveren. Als u een keuken gaat kopen is dit zeker een optie om te nemen. De prijzen van een aluminium keuken achterwand liggen boven de prijs van de veel toegepaste RVS keuken achterwand.


Dan is het een goed idee om de achterwand van de keuken met tegels te bedekken. U kunt dan voor de keukenwand nog kiezen tussen kleine mozaïektegels en iets grotere tegels. Andere opties zijn een granieten achterwand , een natuurstenen achterwand , een achterwand van RVS, kunstsof of glas of een simpele egale kleur (stuuken en verven). Een achterwand in jouw keuken kan zorgen voor een opvallende eyecatcher.


Je kan namelijk kiezen voor een design dat past bij jouw kookplaat. Doordat een keuken achterwant meestal van roestvrijstaal is, kun je deze gemakkelijk schoonmaken. Wil je meer inspiratie over schillende achterwanden ? Een geweldige manier om je keuken voordelig te renoveren is met onze achterwanden.


Blaas nieuw leven in je keuken met onze. Door te kiezen voor een strakke achterwand bestaande uit een paneel zorgt u ervoor dat u het achterwand gemakkelijk kunt schoonmaken, ideaal als spatscherm. RVS achterwand en kunststof achterwand keuken.

Bij GAMMA vindt u panelen voor uw keukenachterwand gemaakt van hoogglans kunststof of kunststof met de uitstraling van rvs. Onze spatschermen van hittebestendig glas zijn uitermate geschikt als achterwand voor de kookplaat of gootsteen. Omdat we direct printen op het glas is het resultaat subliem. De spatschermen zijn eenvoudig schoon te maken met water. De achterwanden kunnen gemaakt worden met spitse of afgeronde hoeken.


Bestel jouw keuken achterwand bij Pimp Your Kitchen. Een bijzondere achterwand voor jouw keuken bestel je heel gemakkelijk in onze webshop. Met onze unieke collectie. Een keukenachterwand wordt vaak toegepast achter het fornuis om het opspattende vet op te vangen. Houdt uw keuken mooi en netjes.


De keukenachterwand is gemaakt van gehard veiligheidsglas en is hittebestendig en makkelijk schoon te maken. Doordat er steeds meer mogelijk is met glas wordt de keukenachterwand niet alleen om zijn functionaliteit gekozen maar ook om het design. De Zambala keuken achterwanden en spatwanden zijn speciaal ontworpen om te gebruiken achter een fornuis of spoelbak. Ze zijn licht, vormvast, hitte - en waterbestendig. Bij gebruik achter een gasfornuis raden wij aan om een glazen backboardsaver te plaatsen ter bescherming van de keuken achterwand.


Als je na enkele jaren uitgekeken bent op een kunststof keuken achterwand , dan kun je het complete wandpaneel in één geheel demonteren en de nieuwe achterwand weer op dezelfde plek monteren. Een kunststof achterwand laat zich makkelijk monteren, normaliter wordt de kunststof plaat op de oude achterwand of tegen een houten regelwerk gemonteerd. Algemene informatie keuken achterwand. Je kunt ervoor kiezen een volledige muur te laten bekleden met glas.


Maar alleen een glasplaat achter het fornuis is natuurlijk ook een optie. Wanneer je van de wand een echte eyecatcher wilt maken kies je bijvoorbeeld voor een opvallende kleur. Het plaatsen van bedrukt glas in de badkamer ( Badkamer achterwand ) heeft als voordeel dat u uw eigen wereldje kunt creëren en daarin helemaal kunt wegdromen. Bovendien is het ook hier weer mogelijk gaten in het glas te laten maken voor de kranen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Een Inox achterwand is ook nog eens een hygiënische keuze. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. In de horeca is het niet voor niets vaste keuze voor de keuken.


Het is waterdicht, eenvoudig te reinigen en hittebestendig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts