vrijdag 20 februari 2015

Skateboard behang

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Onze 5mwinkel met gratis indoor skatepark is iedere dag geopend.


Skateboard behang

Het is ook mogelijk om te kiezen voor Airtex fotobehang wat naadloos behang is wat in één geheel geprint wordt. Informeer naar de mogelijkheden. Aanvullende informatie: Het vliesbehang wordt in banen op één rol geleverd. Je plakt de banen strak naast elkaar op de muur.


Kijk hier voor de plakinstructies voor vlies fotobehang. Fotobehang skateboarden is een stoer behang geschikt voor jong en oud. Bij deze collectie kun je kiezen uit verschillende behangsoorten. Bijvoorbeeld de gave graffiti stijl, of voor skateboard Jim.


Deze sferen zijn perfect voor de slaapkamer, speelkamer of studeerkamer. Ben jij ook een echte skateboard liefhebber? Dan is dit behang perfect voor. Gemaakt van stevig en krasvast materiaal.


Kies hieronder jouw gewenste afbeelding en laat jouw uniek behang geheel op maat maken. Niet-geweven behang is geschikt voor lijm. Het behang kan in elke ruimte worden opgehangen, zelfs in de badkamer of keuken. Met professionele skateboards bedoelen we skateboards in de prijscategorie boven de euro van gerenomeerde skateboard merken die al lang mee gaan in de industrie en hun strepen verdiend hebben.


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken. Skateboard voor 22u bestel morgen in huis. Op dit moment hebben we een langere levertijd van maximaal werkdagen.


Zodra je behang is verzonden, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Wij verzenden die in een stevige doos en doen er gratis lijm bij. Tijdens Black Friday kan de levertijd met maximaal werkdagen worden verlengd. We versturen je pakket binnen 1–dagen: Je behang wordt zorgvuldig in een stevige kartonnen doos ingepakt en binnen 1–dagen gratis verzonden.


Skateboard behang

Skatestore is dé toonaangevende online skateshop, met het grootste aanbod aan decks, wielen, bearings, trucks en complete skateboards. Met winkels verspreid door het hele land kan je altijd ergens terecht voor vragen, service en natuurlijk de nieuwste gear. Het vlies zorgt ervoor dat het fotobehang sterker is dan normaal papieren behang. De lijm kan aan de muur aangebracht worden.


Zonder enige wachttijd kun je het behang aanbrengen aan de muur, wat veel tijd en werk scheelt. Geen artikelen in winkelwagen. Wil jij je huis of kantoor omtoveren tot een sportveld? Liefhebbers van voetbal, mountainbiken en andere sporten vinden een uitgebreide collectie fotobehang van. Behang is de ideale oplossing om snel en gemakkelijk sfeer aan een ruimte te geven.


Skateboard behang

En niet alleen dat, ook bedekt behang scheuren en gaten in muren met een mooi patroon of een subtiele textuur. Echte creatievelingen gebruiken behang zelfs om een trap of de binnenkant van een kast te bewerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts