woensdag 18 februari 2015

Mexicaanse schaal

Bekijk Ons Uitgebreide Aanbod! Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Leuk als bijvoorbeeld fruitschaal, sleutelschaal in de gang, of met decoratie zoals rozen.

Ook heel origineel om cactussen in te zetten! Aluminium schaal met mooie decoratie. Gepolijst, blijft ook na jaren blinkend mooi! Af en toe gebruikt, nog in prima staat.


Terra Cotta, doorsnede cm. Mexicaans aardewerk schaaltje. Ieder schaaltje is verschillend omdat deze met de hand zijn gestempeld.

De schaaltjes hebben allemaal puntjes in het midden omdat deze in een mal zijn gebakken. Vet een ovenschaal in en schep het kipmengsel in de schaal. Verdeel het crème fraîche mengsel over de bonenschotel. Bestrooi met tortillachips en de rest van de kaas.


De vrouwen beschilderen het met een eigen ontwerp waardoor geen schaal of pot hetzelfde is. Direct online te bestellen. Wij bieden een compleet aanbod om uw party of evenement.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Je bakt aardappeltjes, stukjes kip en serveert deze met een hoop groenten in een grote schaal. Kies uit 4producten vanaf € 45. Het schaaltje heeft een fijne retro vintage look, net of je even terug gaat in de tij maar dan wel met een tof design! Bij het ontwikkelen van de Kyoto keramieken servies lijn heeft HKliving zich laten inspireren door Japan.


Doe de tortilla’s in de schaal , deksel erop en verwarm het geheel korte tijd in de magnetron.

Daarna kunt u ze met schaal en al opdienen. Mexiaanse rijst met bonen, dat ik hier de afgelopen jaren niet eerder aan heb gedacht. Supersimpel en superlekker. Natuurlijk ook gezon dus alles in één. Het basisingrediënt is maïs dat tot vele vormen verwerkt wordt.


Doe de avocado, tomaten, mais, kidneybonen, rode ui en komkommer in een schaal. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Voeg de olijfolie, citroensap en een snufje zout en peper toe.


Schalen koop je eenvoudig online bij bol. Meng alles goed door elkaar. Hiernaast zijn er ook nog twee publieke televisiekanalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts