vrijdag 13 februari 2015

Hittebestendig lak

Hittebestendig lak

Shop onze uitgebreide collectie hittebestendige radiatorverf. Vraag een kleurenkaart aan! Een kleur kiezen is een proces dat begint met onze kleurenkaart.


Verf met matte afwerking voor o. Vind hittebestendige lak het nu op Kensaq. Voor 17:besteld is morgen in huis! Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. U dient de hittebestendige blanke lak aan te brengen in meerdere dunne lagen.


Vervolgens laat u de lak een uur drogen bij kamer temperatuur. Aansluitend tot minuten verhitten (160°C) om de laklaag uit te laten harden. Tijdens het uithardingproces ontstaat rookontwikkeling vanuit de lak.


Hittebestendig lak

Het is voor een langdurig eindresultaat belangrijk om de oppervlakte goed voor te behandelen voordat je de hittebestendige lak aanbrengt. Bij GAMMA ben je ook aan het juiste adres voor grondverf en schildersbenodigdheden. Met hittebestendige verf een radiator verven. Voor het verven van een radiator moet je hittebestendige lak gebruiken. Daarnaast is er ook een speciale hittebestendige blanke lak in spuitbus beschikbaar voor het afspuiten van de verf met een hoogglans blanke lak.


Hittebestendige verf die niet afbladdert. De hittebestendige lak is een verf op siliconenbasis met een hittebestendigheid tot maar liefst 600°C. Hiermee is de bescherming van ovens, ketels, pijpleidingen, uitlaten, warmtewisselaars, en schoorstenen (zowel de binnen- als de buitenzijde) optimaal.


Hittebestendig lak

Deze lak is uitstekend bestand tegen extreem hoge temperaturen tot 600°C. De lak is bestand tegen benzine. Deze extreem hittebestendige blanke lak is ideaal geschikt voor het spuiten van uitlaten, motoronderdelen etc.


Probeer altijd het voorwerp te verwarmen tijdens het verwerken en drogen. Voor het beste resultaat behandelt u kaal materiaal eerst voor met Flat white primer flameproof (mat wit) -GSP118. Ter nabehandeling kunt u eventueel de blanke lak VHT flameproof satin clear GSP115.


Toepasbaar voor industriele doeleinden van 3tot 6graden. Kleur: donker antraciet, zwart,. Tip: Hier kun je de Motip hittebestendige verf voordelig kopen! Spuit in ieder geval in dunne lagen diverse lagen in een vloeiende beweging en laat de spuitverf dan drogen.


Spuit niet te dik, dan krijg je snel druipers in de lak. Onderdelen spuiten die heel heet worden? Gebruik dan ook de speciale hittebestendige verf in spuitbus. Hammerite zwart hittebestendige lak is speciaal voor metalen voorwerpen die extreem verhit worden.


Wat is een hittebestendige lak ? Hammerite hittebestendige lak mat zwart 4ml is een hittebestendige lak voor metalen voorwerpen die extreem verhit worden. Het is uitstekend bestand tegen extreem hoge temperaturen, tot wel 600°. Nu wil de hittebestendige lak van Motip gebruiken alleen zit ik met een probleem.


Ook kom ik nergens kleurcodes ofzo tegen. Ik heb al een mailtje naar Motip gestuurd maar nog niks terug gekregen. Het spreekt voor zich dat de meeste mensen op zoek zijn naar hittebestendige verf kachel of radiator.


Dat is dan ook de reden dat hittebestendige verf zwart de meest populaire kleur is. Op de markt vind je echter nog veel meer kleuren hittebestendige lak terug. Het enige verschil tussen beide merken is het aanbod in verschillende kleuren en bij Foliatec krijg je een staalborstel meegelever RaidHP heeft deze staalborstel niet en is daarom ook wat goedkoper.


Bekijk in onze webshop welke typen hittebestendige verf wij kunnen leveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts