dinsdag 3 februari 2015

Kraan met hendel

Alle soorten Kranen vind je hier online. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz.


Jij bepaalt hoe je betaalt!

Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Laatste kans om over te stappen.


Altijd korting op je basisverzekering. De kraan is te bedienen met de hendel op de bovenzijde.

Naast de hendel zit een kleine knop waarmee u de richting van het water kunt bedienen. Namelijk via de baduitloop of via de handdouche. Deze OK Wastafelkraan met Hendel en Waste Chroom is voorzien van keramische schijven en een waste. Met deze voorziening kun je, d. Deze bijbehorende afvoerplug wordt meegeleverd. De waterkraan is uitgerust met innovatieve keramische cartouchetechniek.


De moderne waterkraan is van messing met makkelijk te onderhouden chroomoppervlak gemaakt. Past in bijna iedere keuken. Dit model kun je makkelijk bedienen met een solide metalen greep. In een nieuwe kraan zit een nieuw leertje in. De OK kranen vormen ons basis assortiment.


Alle kranen uit deze serie zijn chroom afgewerkt. Deze éénhendel-keukenmengkraan is voorzien van keramische schijven. OK keukenkraan hoge uitloop met hendel Chroom bestaat uit een chromen keukenkraan, aansluitslangen, bevestigingsmateriaal, montage sleutel en montagehandleiding.


De keukenkraan heeft een handige eenhendelbediening, waarmee je eenvoudig met hand de kraan naar de gewenste temperatuur draait.

De OK éénhendel keukenkraan met lage uitloop is een kraan met een functionele insteek en is afgewerkt in het chroom. In tegenstelling tot kranen met kraanleertjes, vergen keramische schijven nauwelijks onderhoud. Maak de keukenkraan schoon met een niet- agressief schoonmaakmiddel. Plaats een kraan met verlengde hendel , wanneer u echt weinig kracht heeft in uw handen. U kunt deze kraan ook met uw elleboog bedienen.


Je kunt natuurlijk altijd van kleur wisselen. Keukenkraan met verlengde hendel. De flexibele uitloop maakt het reinigen van uw gootsteen en afwas gemakkelijker.


Plieger Goo wandkraan met hendel in en afbouwdeel met uitloop 22. Dit artikel koopt u gegarandeerd tegen een scherpe prijs. We zijn dag en nacht bezig om de beste prijzen te maken, zonder dat dit ten kostte gaat van onze goede service. U als klant profiteert hiervan! Mocht u precies hetzelfde product.


Omschrijving: Moderne stijl keuken badkamer schip koperen glas ronde waterval bad wastafel kraan kraan Massief glazen waterval ronde wastafel kraan wastafelmengkraan één hendel. Met schroefvormige slangaansluiting welke demonteerbaar is. Deze wordt er standaard bijgeleverd waarmee u een tuinslang aan de kraan kunt bevestigen met een slangklem. Deze kogeltapkraan kunt u aan de muur bevestigen met een muurplaat. Een lage kraan , met daarbij horende een lage uitloop kan juist makkelijker zijn wanneer u een kleine keuken heeft en waar het meer om compacter en flexibeler draait.


Bij Sanitairwinkel worden keukenkranen aangeboden die draaibaar en niet draaibaar zijn. Bij een draaibare keukenkraan kunt u de kraan gemakkelijk linksom of rechtsom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts