woensdag 11 februari 2015

Interieur woonkamer landelijk

Landelijke Woonkamers online bestellen. Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.


De beste materialen voor je tuin!

Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Meubels voor de laagste prijs. Overstappen kan alleen vandaag nog!


Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?

Terwijl de landelijke stijl vroeger vooral voorkwam in buitenverblijven, boerderijen en chalets is het tegenwoordig steeds vaker terug te vinden in hedendaagse woningen. Behalve grijstinten en andere warme aardetinten mag er ook wel een kleur uitspringen in het landelijke interieur van je woonkamer. Kies je bijvoorbeeld voor een bos bloemen in een mooie oude kruik dan zorg je ervoor dat de hele kamer er van opfleurt.


Bekijk het bord landelijke woonkamers van corryloopik op Pinterest. Onze favoriete woonkamers. In veel interieurs is de woonkamer het hart van het huis en is het dus logischerwijs de gezelligste ruimte van de woning.


Wij selecteerden onze favorieten, die variëren van stoer en donker over licht en sober tot klassiek en. Ook een grote houten kast past in de woonkamer van een huis met een landelijk interieur. De vloer in de woonkamer is vaak een houten of een tegelvloer.


Het pronkstuk van de woonkamer is toch wel de open haard: deze mag eigenlijk niet ontbreken in een landelijke woonstijl. Heeft jouw woonkamer al wel een landelijk sfeertje, maar vind je de ruimte nog een beetje ongezellig en kaal? Ideeën opdoen voor de woonkamer ? Hieronder vind je de leukste inspiratie voor de woonkamer.


Kies je voor industrieel, Scandinavisch of toch kleurrijk? Bekijk de prachtige beelden, vind de leukste producten en ga aan de slag met onze stylingtips. Kies robuuste meubels, zachte stoffen, sfeervolle accessoires en zelfs een stoere eyecatcher voor in het interieur.


Er is geen plek voor overmatige structuur en strakke elementen, zoals in een Scandinavisch interieur. Een landelijk interieur wordt gekenmerkt door natuurlijke materialen en kleuren.

Liefhebbers van de landelijke stijl streven er met deze kenmerken naar om de natuur in huis te halen en een gevoel van rust en vrijheid te creëren. Bestel woonkamerinrichtingen online. Alles voor uw woonkamer bij OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! Als je naar televisieprogramma’s op het gebied van interieur en huizen kijkt, dan neemt de woonkamer daarin altijd een zeer belangrijke rol in. En ook als je een woonmagazine openslaat dan zijn er heel wat pagina’s voor deze belangrijke ruimte gereserveerd.


Heerlijk ontspannen en gezellig samenzijn staan centraal in een landelijk interieur. Een nieuwe bank, een andere indeling of een mix van woonstijlen. Een zachte bank met grote kussens mag daarom niet ontbreken en ook een authentieke houten eettafel en robuuste buffetkast passen goed in een landelijk interieur.


Ook je woning landelijk inrichten? MakeOver geeft jou de juiste inspiratie! Zit jij momenteel met je handen in het haar over hoe jij je woning landelijk kunt inrichten? Of heb je het gevoel dat jouw landelijke interieur de final touch mist? Grote meubels horen bij een landelijk interieur , maar daar moet je wel de ruimte voor hebben.


Een grote buffetkast kan erg in het oog springen, heb je een kleinere huiskamer, zet hem dan op een plaats uit het zicht als je de woonkamer in komt. Wil je dat jouw woonkamer voldoet aan actuele woontrends. Het is best een uitdaging om een landelijk interieur een moderne touch te geven. En als je na deze tips nog twijfelt over het oubollige karakter raden we je aan om in elk geval een aantal moderne meubels aan te schaffen. Ga voor een eigentijdse bank, of een paar stalen deuren.


Die geven je interieur net dat extra beetje pit. In een landelijk interieur komen de rust en sfeer van het platteland naar voren. Turend door de hoge raampartijen of karakteristieke ramen met luiken, kijk je uit over de uitgestrekte weilanden.


Op de muren lichte kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts