vrijdag 13 februari 2015

Hout op maat

Professionele plaatmaterialen, strak op maat voor de beste prijs! Bestel eenvoudig en snel op beslist. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging.

Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout - en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Hét adres voor HOUT OP MAAT gezaagd. MDF, multiplex, timmerpanelen, populieren multiplex, grenen of bijvoorbeeld OSB?


Of wellicht zoekt u balkhout zoals geschaafd vurenhout, douglas of steigerhout. Het grootste voordeel van hout op maat zagen? Je bestelt je op maat gezaagde houten platen eenvoudig online via onze handige configurator.


Er is dus geen bezoek aan de bouwmarkt nodig. Jij doorloopt alle stappen in de configurator, wij leveren zo snel mogelijk alle platen foutvrij aan huis.

Onze zaagservice is beschikbaar bij alle GAMMA bouwmarkten. Zo neem je voor een klein bedrag je houten platen op maat mee. Robust en stoer hout is helemaal hip en trendy! Op deze pagina vindt u ons assortiment eikenhout. Met name planken zagen wij veel op maat voor onze klanten, omdat deze erg populair zijn.


Geniet van luxe, uitstraling en gebruiksgemak. De hoogwaardige materialen maken het verschil. Online samenstellen geheel naar wens.


Kies de kleur, maat (tot op de millimeter), bedieningszijde, ladderband en met of zonder zijgeleiding. Kom een langs bij de zagerij van jouw Praxis winkel en laat je hout op maat zagen. De zagerij is vrijblijvend en gratis. Plaatmateriaal (zoals MDF, spaanplaat, multiplexed), houten latten en balken kun je in onze zagerij gratis in rechte zaagsneden vervoersklaar en op maat laten zagen.


Particulieren kunnen bij ons op maat gezaagd en geschaafd hout bestellen via internet. Let er wel op dat wij een houthandel zijn met de mogelijkheid tot het bewerken van hout en geen machinale houtbewerker. Dit houdt in dat we hout (wat bij ons vandaan komt) bewerken op de gewenste dikte, breedte en eventueel lengte. Om het proces te versnellen, het probleem zelf opgelost en van houtopmaat een passende vergoeding gekregen voor de boor en het ongemak! Wij zagen alles voor u op maat.


Wilt u meerdere platen van hout in verschillende maten gezaagd hebben, dan is ook dit geen enkel probleem.

Doorloop alle stappen in de configurator, vervolgens leveren wij zo snel mogelijk jouw hout op maat bestelling thuis af. Je kunt het natuurlijk gewoon thuis laten bezorgen, dus geen gesjouw met zware platen. De Houtwinkel Bladel verzorgt diverse uitingen met hout op maat ! Het kan gaan om meubels op maat maar ook het inkorten van een plint of een kleine aanpassing.


Onze timmerwerkplaats achter de winkel is een fijne werkplek voor onze vakmensen. Met veel kennis en ervaring werken ze aan de meest mooie houten meubelstukken. Lijsten van hout zijn in verschillen vormen en kleuren beschikkbar.


Het hout heeft met zijn natuurlijke vlammen een uniek eigenschap die meer of minder in de vormgeving kan invlechten. Houten lijsten hebben iets warms en maken de interieur gezelliger. Onze houten jaloezieën op maat worden door ons van begin tot eind compleet op maat gemaakt. Bij ons kun je óók de gewenste bedieningszijde en eventueel de breedte en kleur van het ladderband bepalen. Door deze extra opties weet je zeker dat je een 1procent op maat gemaakte houten jaloezie bestelt en géén ingekorte standaardmaat.


Wij geloven dat je dit hout moet vinden en koesteren. Daarom zijn wij continu op zoek naar oud hout met een rijke geschiedenis. Denk hierbij aan multiplex platen waaronder OSB en constructieplaten maar ook spaanplaat, MDF of board. Wanneer gewenst kunnen wij voor u onze houten platen geheel op maat zagen. Bij hout geldt echter wel dat u de gehele plaat dient af te nemen, aangezien we zelfs niets meer kunnen met de reststukken.


Wij kunnen zelfs producten voor u op maat zagen. Kenmerkend voor al onze hout materialen is dat ze rechtstreeks uit de fabriek komen, waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Onze gebruiksvriendelijke webshop stelt u in staat om binnen enkele minuten uw gewenste hout te kopen.


Hout kopen via onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts