maandag 2 februari 2015

Cottage behang

De officiële website van Booking. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. De landelijke behang stijl is nauw verwant aan de cottage of long-Island stijl.


Het accent ligt op het landelijk karakter met een knus karakter. Typisch landelijk zijn behangen met warme kleuren, warme natuurlijke materialen, nostalgische invloeden, kleine bloem- of bladmotieven, ruiten en nostalgische patronen. COTTAGE BEHANG - SCHOTSE RUIT - ENGELS - GERUIT BEHANG - COTTAGE BEHANG.

De gróótste behang beleving in de Benelux. Maatwerk behang voor elke wand. Fijn geweven rattan off white 53cm x 10mtr € 54. Sferisch behang in landelijke cosy maison stijl.


Hout, textielstructuren, planten,. Het geeft je interieur een. De dikte, de kracht en het gewicht zijn een ideaal voor beschadigde en zelfs onregelmatige muren.


Hoe groter het gewicht en de dikte van het papier, hoe meer het de onvolkomenheden verbergt van de muur. Landelijk behang : inspiratie. In dit artikel vind je meer info en inspiratie voor het plaatsen van behangpapier met een landelijke stijl.


Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. De warme kleur en de structuur zorgen voor een mooi aangeklede muur die onmiddellijk sfeer brengt.


Doordat dit behang dubbel zo breed is als ons standaard vliesbehang gaat het ook nog eens extra snel. Vliesbehang breng je gemakkelijk aan en is ook gemakkelijk te verwijderen, zonder daar een behangtafel of afstomer bij nodig te hebben. Op een rol zit meter en is 1centimeter breed.


Zandkleuren, Gebroken wittinten en aardekleuren worden vaak gebruikt maar ook zachte pasteltinten zijn perfect mogelijk.

Met landelijk behang kan je een echte cottage -stijl creëren in je woning. Opvallende kleuren of neutraal wit hoort niet thuis in een cottage interieur. Puur wit laat een steriele indruk na, wat niet past bij de landelijke sfeer van een cottage interieur. Wij produceren jouw behang op bestelling binnen 1-werkdagen nadat je het behang hebt besteld.


Daarna versturen wij het behang per UPS, de levertijd is gemiddeld 3-werkdagen. Wij passen 1 tevredenheidsgarantie toe. Als je niet tevreden bent met jouw behang , neem dan zo snel mogelijk contact met ons op nadat je het behang hebt ontvangen.


Behang (Premium) Wordt gemaakt van non-woven, een vormvast en duurzaam materiaal. Over dit behang is een extra laag aangebracht, die maak het materiaal krasvast, afneembaar en is niet-reflecterend. Hierdoor krijgt het behang bovendien een matte finish.


JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts