donderdag 19 februari 2015

Bank tafeltjes

Kies online je Bank en kom proefzitten in Nederlands grootste Woonwinkel. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Vind jouw perfecte bank bij DFS.


Uitgebreid Assortiment en uw bank Direct Leverbaar. Online of kom naar de winkel bij jou in de buurt!

Haal vandaag nog die witte bijzettafels in huis. Gebruik deze tafeltjes naast je bank , stoel of als nachtkastje. Je kunt er alle kanten mee op! De Spinder Design Divani Bijzettafel is een stijlvol, handig tafeltje. Omdat het ontwerp een open frame heeft, kan hij makkelijk over je bank of bed worden geschoven.


Perfect voor een avond met je laptop of tablet of gewoon voor een lekker ontbijtje. Het gebruikte materiaal wicker is speciaal ontwikkeld voor tuinmeubelen. Kies dan voor een tafeltje van metaal.


Wanneer je liever een landelijke en natuurlijke uitstraling wilt hebben dan is een houten bank tafeltje de juiste keuze.

Alle bank tafeltjes in ons assortiment zijn van de hoogste kwaliteit. Bank tafeltjes tegen de beste prijs. Maar ook andere spullen berg je gemakkelijk op in een bijzettafel. Sommige tafeltjes hebben lades, vakken, extra planken of handige manden voor je dekentjes. Dit handige tafeltje kun je makkelijk aanschuiven van de bank , zo hoef jij nooit meer iets van je series te missen.


Zet die drankjes en hapjes maar vast klaar! Een multifunctioneel tafeltje dat elke ruimte een trendy en sfeervolle uitstraling geeft. Met de keuze uit meer dan 2items vindt u bij Eijerkamp eenvoudig een bijzettafel dat aan uw woonwensen voldoet. Handig als extra bijzetter naast de bank , voor het tentoonstellen van uw mooiste decoratie, of als origineel nachtkastje naast uw bed.


Afstandsbedieningen, tijdschriften, popcornbakjes. Deze kleine tafeltjes zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Een avondje chillen op de bank , een kopje koffie op het balkon en zelfs in de slaapkamer is een bijzettafel praktisch. Een bijzettafel zorgt ervoor dat je altijd je drankje kwijt kunt in je zithoek en kleedt daarnaast je zithoek mooi aan.


Bekijk hier alle modellen van Woonexpress. Bespaar tot wel via kiesproduct. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.

Een handig tafeltje naast de bank , waar je wat drinken op kan zetten. Of ter decoratie met een mooie vaas of kaarsen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een aantal tafeltjes bij elkaar te zetten en te gebruiken als een soort salontafel. Tafeltjes van hout, rotan of.


Erg stevige persoons houten bankje naar Frans model. Heerlijk buiten of binnen, met wat kussen erin, genieten op deze bank ! In het meubelassortiment van Xenos vind je een uitgebreide keus aan tafeltjes. Zo vind je er sidetables, salontafels en bijzettafeltjes. Deze kun je op allerlei verschillende manieren gebruiken om een extra touch aan jouw interieur te geven.


Zet bijvoorbeeld een bijzettafeltje ergens in een hoek met een mooie vaas erop. U kunt uw geschuurd leren bankstel beschermen met een Leather Care Kit, zo maakt u de bank beter bestand tegen vlekken. Voor onze stoffen bankstellen bieden wij kleuren relax stof en kleuren velvet stof.


Met een ProteXx Textile Spray kunt u de stoffen banken insprayen en maakt u ze gegarandeerd drie jaar vlekvrij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts