dinsdag 3 februari 2015

Plastic folie voor ramen

Bestel bij dé Raamfolie Specialist! De grootste keuze auto raamfolie. Het wordt ook wel anti inkijk folie genoem of privacy folie. Goedkoopste van Nederland!


Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal.

Voor de winter verkopen wij isolerend raamfolie. Dit folie houdt de winterse kou buiten en isoleert het huis op een vrij goedkope manier! Veel goedkoper dan het aanschaffen van dubbelglas. Anti breuk en anti diefstal folie.


Tot slot verkopen we nog een soort folie dat ervoor zorgt dat inbrekers minder snel je raam kunnen breken. Met folie weerkaatst het licht namelijk niet in je tv-scherm, terwijl je toch maximale lichtinval behoudt. Ook beschermt het jouw meubels tegen verkleuring.

Raamfolie kopen is dus een evenwaardig alternatief voor elke raamdecoratie, zeker omdat je bij GAMMA ruim kan kiezen. Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Bekijk ons ruime assortiment en bestel voordelig online! Kozijnfolie is de makkelijkste isolerende folie voor het venster. Je hebt dit in enkele maanden terugverdiend.


Je kunt het eenvoudig zelf met dubbelzijdig plakband op het kozijn vastplakken en het plastic vervolgens met een föhn strak spannen. Het kost inclusief dubbelzijdig plakband euro per men gaat enkele winters mee. Ook gaat het aanbrengen van het plastic raamtextiel veel gemakkelijker dan bij de zelfklevende varianten.


Als je slordig geplakt hebt, haal je het folie gewoon weer van de ramen en begin je op nieuw. En zo leer je dat er zelfs plakfolie bestaat voor de slordige plakkers onder ons! Een ruime keuze in plakplastic. Zolang de ondergrond maar gla niet vet en niet zuigend is. Verschillende typen raamfolie.


Wil je graag je huis opleuken met raamfolie op maat? Praxis biedt een veelzijdig assortiment aan raamfolie voor elke smaak en stijl. De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte.

Let voor aanschaf op de bevestiging. Zelfklevende folie bevat een kleef laagje, waardoor je het eenvoudig op de ruit plaatst. Tesa raamisolatiefolie zorgt direct na het aanbrengen voor een flinke energiebesparing.


De raamisolatiefolie wordt veel gebruikt in o. De folie is zeer geschikt om vrijwel ieder huis of iedere kantoorruimte te isoleren. Maak met een plantenspuit het raam en de achterkant van de folie een beetje vochtig met water en wat zeepsop. U kunt met een plastic pasje uit uw portemonnee de folie afstrijken, voor een mooi strak resultaat zonder luchtbellen. Het is verstandig om aan deze kant van de folie ook wat water aan te brengen.


Plak de folie op het raam. Raamfolies zijn ook wel bekend als raamstickers, glasfolie, melkfolie of dusted plakfolie. Uit ziet enkele voorbeelden van raamfolies voor zowel particulieren (bijvoorbeeld raamfolie voor op de voordeur, of ramen in de keuken, werkkamer of woonkamer) als bedrijven (bijvoorbeeld etalages, glazendeuren, kantoor puien en winkelruimte).


Deze folies zijn makkelijk te bevestigen maar je kan ze ook even eenvoudig er weer afhalen, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van lijm of andere bindmiddelen. Je kan raamfolie om verschillende redenen ophangen: om het zicht van buitenaf te blokkeren oftewel als decoratie. Folie voor ramen is niet alleen ongevoelig voor verkleuring.


In tegenstelling tot gordijnen bijvoorbeeld heeft glasfolie ook geen grote schoonmaakacties nodig. Meer dan de ramen wassen hoef je niet te doen. Tip: Vermijd borstels en schuurmiddel en pas op met scherpe voorwerpen om schade aan de folie te voorkomen.


We hebben folies laten aanbrengen op twee grote ramen (mraam voor telkens een ruimte van m op het oosten, luxafoil) We zijn daar zeer tevreden mee. De folies houden ongeveer van de zonne-energie tegen en van het licht. De zeer licht verkleuring is nauwelijks zichtbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts