vrijdag 6 februari 2015

Transparant rolgordijn praxis

De voordeligste Rolgordijnen op maat gemaakt. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal!


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bekijk ons unieke assortiment rolgordijnen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Het uni wit rolgordijn van Decomode is transparant en gemakkelijk te bedienen. Dit rolgordijn is 90cm breed (inclusief bevestiging), 190cm lang en eenvoudig in zowel hoogte als breedte op maat te maken. Bij Praxis krijg je jaar garantie op de Decomode rolgordijnen. Transparante rolgordijnen.


Transparant rolgordijn praxis

Ze geven je kamer sfeer en iets meer privacy dan geen gordijnen voor je raam. Als je de rolgordijnen naar beneden doet, dan kun je toch blijven genieten van het daglicht. Doordat het rolgordijn weinig licht van buiten blokkeert heeft uw huis van binnen ook voldoende daglicht overdag! Het rolgordijn is op maat gemaakt en kan dus compleet naar wens samengesteld worden.


Deze transparante rolgordijnen op maat geven een mooie sfeer in uw huis. Wanneer de rolgordijnen dicht zijn kunt u genieten van uw privacy zonder in het donker te zitten, het licht wordt namelijk deels doorgelaten. Met de brede keuze in kleuren geeft u ook een persoonlijke tint aan bijvoorbeeld uw woonkamer of kantoor.


Dit uni rolgordijn is naast decoratief ook functioneel en geschikt voor vrijwel iedere ruimte. De lichtdoorlatende stof is zichtdicht, maar heeft wel lichtinval. Je bedient het rolgordijn met een bedieningsketting, deze is naar keuze links of rechts te plaatsen. De kleur van het transparante rolgordijn bepaalt hierbij de mate van lichtinval.


De lichte kleuren laten hierbij meer licht door dan donkere kleuren. Geheel transparant rolgordijn. Een transparant rolgordijn is een mooie, decoratieve raambekleding waarbij je het zicht naar buiten blijft behouden.


Transparant rolgordijn praxis

In ons assortiment vind je transparante (doorzichtige) rolgordijnen in verschillende kleuren met vele mogelijkheden. Je kunt je transparante rolgordijn op maat volledig naar wens samenstellen. Met dit Rolgordijn Uni transparant Wit beperkt u de inkijk, daarnaast wordt fel zonlicht tegengehouden maar behoudt u het daglicht. Daarnaast is deze raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker voor in huis. De rolgordijnen worden geleverd met een apart bevestigingssysteem.


Bent u op zoek naar een standaard maat rolgordijn dan voldoen de rolgordijnen van de Praxis prima. Zoekt u echter maatwerk, dan zijn wij het voordelige alternatief voor de woonwinkels. Bij ons vindt u dan ook geen standaard maten. Of wil je jouw kamer helemaal afmaken met een rolgordijn of met houten jaloezieën?


Je vindt raamdecoratie van hout, kunststof en meer bij Praxis. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Wil je een rolgordijn kopen? Rolgordijn op maat semi transparant Nu Korting Gratis bezorging Gratis samples A-Merk Op maat gemaakt - Vanaf € 2- Paxraamdecoratie. Een semi- transparante stof laat weinig tot geen doorkijk toe, echter kan er wel licht door.


Ook transparante rolgordijn helpen isoleren. De warmte wordt voor een deel tegengehouden door de stof. Een verduisterend rolgordijn isoleert in een hogere mate. Topkwaliteit rolgordijnen.


Wij verkopen uitsluitend kwaliteit rolgordijnen op maat van het. Verkrijgbaar in kleuren: wit, beige en grijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts