vrijdag 13 februari 2015

Grote vlinderdas

Stijlvolle vlinderdassen voor elke gelegenheid. Gemakkelijk besteld en bezorgd! De laatste vlinderdassen trends. De grootste collectie vlinderdassen! Vlinderdassen tegen de laagste prijzen.

Breng je avondkleding onder de aandacht met deze lichtgrijze vlinderdas. Extra lang gemaakt voor de grote en lange man. Met de gemakkelijk te strikken stof kun je de perfecte strik creëren. Echter verkopen ze hier vaak alleen strikjes en geen vlinderdassen die zelf gestrikt dienen te worden.


Een bruin gestippelde vlinderdas die opvalt. Deze vlinderdas is gemaakt van 1 katoen. Hij heeft een goed kleurcontrast door de bruine kleur met grote witte stippen.


Omdat de vlinderdas al gebonden is, hoeft hij alleen nog maar op maat te worden gemaakt.

Hij past daarom dus iedereen. Ook voor casual gelegenheden, of bijvoorbeeld op kantoor, zal een vlinderstrik zeker niet misstaan. In plaats van een stropdas, kun je ook mooi voor de dag komen door het dragen van een vlinderstrik. Grote gele clowns vlinderdas bij Carnavalskleding.


Bekijk snel alle artikelen! Laagste prijs garantie Voor 20:uur besteld = Morgen in huis! De vlinderdas mag tegenwoordig ook casual gedragen worden, vaak heeft deze dan een knettergekke kleur of een leuk patroontje. Met een vlinderdas heb je prachtige mogelijkheden om creatief te zijn en je kunt er echt je persoonlijkheid mee tot uitdrukking brengen.


Gebruik de filters hieronder als je op zoek bent naar een specifieke kleur of een bepaalde stof. Al onze vlinderdassen zijn op voorraad. Wij bieden je een breed assortiment tegen scherpe online prijzen, van zelfstrikkers tot voorgestrikte vlinderdassen in alle kleuren van de regenboog.


Ook voor vlinderdassen in grote aantallen of met logo kun je hier terecht. In het zakelijk verkeer is deze dasvorm snel verdacht. Hooguit siert hij de nek van de onaantastbare grootaandeelhouder, voor het voetvolk is het strikje not done. Overstappen kan alleen vandaag nog!


Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.

Een hele aparte vlinderstrik, wit, met grote zwarte stippen. Deze witte, met grote zwarte stippen, polka dots voorziene vlinderstrik, of vlinderdasje is gefabriceerd van een goede kwaliteit polyester, en valt altijd prima. Een vlinderdas van katoen is lekker zacht mar kan krimpen en verkleuren. Een polyester vlinderdas lijkt in eerste instantie al snel mooi en glimmend maar het is een wat goedkopere uitvoering. Een zelfstrikkende vlinderdas van zijde of katoen is wel het summum van de vlinderdassen.


Vergelijk de grote collectie vlinderdassen , vlinderstrikken, smoking strikken e. Mooie dassen voor smokings! Met een gebonden vlinderdas heb je prachtige mogelijkheden om creatief te zijn en je kunt er echt je persoonlijkheid mee tot uitdrukking brengen. Alle vlinderdassen uit deze categorie zijn al helemaal voor gestrikt.


Zeker in combinatie met een zakdoek. Grote kleurrijke vlinderstrik met bevestiging om de nek. Een uitgebreide collectie strikken, voorgestrikte en om zelf te strikken. Ontworpen om samen met onze gilets te dragen.


Strikken - trouwen-online-shop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts