vrijdag 13 februari 2015

Parelmoer kleur verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt.

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Wij kunnen elke kleur voor je mengen in een verf naar keuze, zowel voor binnen als voor buiten schilderwerken. Mica kleur of beter bekend parelmoer. Bij autokleuren wordt steeds meer parelmoer is toegepast, al vaak in combinatie met metallics om speciale effecten in de kleuren te krijgen bij andere licht inval.


Parelmoer deeltjes zijn opgebouwd uit tot µm wijd en µm dik.

Ze zijn geplaatst in een ononderbroken parallelle, dunne lagen. Decoratieve parelmoerverf, watergedragen. In 2ml, liter of liter (de laatste maat heeft soms een levertijd van 2-dagen).


De verf dekt dan ook nooit geheel. Sprookjesachtige metallic en parelmoer in huis. Een kleurenpalet van metallic en parelmoer in verschillende tinten en verschillende vergrijsde varianten.


De Pearl Greys zijn vooral mooi op grote oppervlakten, zoals wanden. De kleuren van parelmoer zijn vergelijkbaar met die van een regenboog bij kleine druppeltjes of een iriserende wolk. Er is vrij veel dipersie waardoor de kleuren flets zijn. Het aantal kleuren is oneindig maar toch beperkt.


Er zijn geen mengkleuren mogelijk of zoiets als bruin. Bestel de Trimetal kleur D006B - Parelmoer Wit van de Trimetal kleurenwaaier in elke gewenste muurverf of lak bij Kleurenwaaier. Wij mengen elke kleur in de gewenste verf naar keuze.


De Trimetal kleur D006B - Parelmoer Wit van de kleurenwaaier Trimetal bij Kleurenwaaier. Het is risicovol om alleen op basis van een kleur op een beeldscherm een beslissing te nemen. Om zeker te zijn van de juiste kleur , raden we u aan gebruik te maken van een fysieke RAL-kleurenwaaier.


Creër een leuk effect met metallic verf , glansverf of glitterverf. Diverse soorten kleuren metallic-, glans en glitterverf vind je in ons assortiment.

Deze kleur heeft een geschatte golflengte van 474. Onze ervaren kleurmakers kunnen de kleur van de parelmoer verf maken aan de hand van het originele kleurenrecept. D verf is op waterbasis en geschikt voor eigenlijk alle ondergronden.


Metallic effecten met verf , wax en meer. Decoreer je meubels en accessoires met gou zilver, koper of parelmoer. Met onze metallic paint, diverse kleuren verguldwas, metallic wax, bladmetalen en andere metallic producten kun je je oude spullen in no time een hip jasje geven.


Ontdek meer dan 5van onze beste Parelmoer Verf op AliExpress. RAL- kleuren RAL is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren. Zowel witte als zwarte parels worden gebruikt voor architecturale doeleinden.


De natuurlijke parel kan kunstmatig behandeld worden tot bijna elk kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts