donderdag 12 februari 2015

Dinosaurus behang

Dinosaurus behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Shop direct My Little Pony behang online. Beslist de laagste prijzen.


Zoek je dinosaurus behang ? Kijk in onze winkel voor een groot assortiment dinosaurus behang en dino stickers. Naast een breed assortiment hebben wij ook nog ruim 5behang boeken liggen waar u een kijkje in kunt nemen. Kies uit een verscheidenheid aan foto dinosaurus en zet ze als wallpapers voor je lock screen of telefoon achtergrond. Download dinosaurus behang en zet verschillende dinosaurus wallpapers voor uw telefoon elke dag.


Wat fotobehang met dinosaurussen zo betoverend maakt, is het feit dat deze gigantische wezens niet meer over aarde zwerven. Toch bestonden ze ooit echt! Stel je eens voor dat je een kamer inloopt en de pracht van een T-Rex of de gratie van een Ceratosaurus straalt je tegemoet van de muur.


Dinosaurus behang

Dino’s zijn nog steeds super cool. Het behang bestaat uit panelen (vellen boven, vellen onder) en zit verpakt in een mooie en stevige box. Dat is goed te zien ook en kan iedereen beamen. Des te leuker is het als deze realistische dinosaurussen de muur van jouw dino fan mogen sieren. Het dinosaurus behang van Wallpaper springt direct in het oog en zal een themakamer het wow effect geven.


Afmetingen 308CM breed en 248CM hoog (delen) Behangplaksel: Perfax paars. Dino behang , van abstract tot realistisch. Hierdoor zal je het niet snel in je eigen huiskamer vinden passen.


Dinosaurus behang

Kinderen zijn echter vaak gek op dinosaurussen en alles wat daarbij hoort, op hun slaapkamers is het daardoor een leuk idee om de muren te behangen met dit behang. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Dinosaurus fotobehang, bijna levensecht.


Gemaakt van stevig en krasvast materiaal. Kies hieronder jouw gewenste afbeelding en laat jouw uniek behang geheel op maat maken. Leerzaam dinosaurus behang. Om te beginnen is het behang super stoer en vrolijk en bovendien erg leerzaam.


Kinderen leren niet alleen het alfabet, maar ook de namen van dinosaurussen. Elke letter wordt namelijk vertegenwoordigd door een handgetekende dinosaurus. En kijk eens hoe mooi de illustraties van de dino’s zijn. Neem dan een kijkje in onze Dinoshop daar tref je nog meer mooi dinosaurus behang aan en je vindt je talloze andere leuke producten om een dino themakamer te creëren. Dit fotobehang wordt geleverd in een kartonnenbuis en het materiaal is ECO-vriendelijk.


Bij ons vindt u heel divers assortiment, een zeer groot aanbod van de mooiste producten van midden tot het hogere segment. De ontwerpers van dit behang hebben hun best gedaan om de dinosaurus zo goed mogelijk te tekenen. Met prachtige kleuren en dus een echte blikvanger voor in je slaapkamer.


Dit (papier) behang bestaat uit behangvellen wat eenvoudig met het bijgeleverde lijm op een vet vrije muur geplakt kan worden. Al zijn ze alweer zo`n miljoen jaar geleden uitgestorven, dino`s zijn weer helemaal terug. De dinosaurussen komen zo je kamer binnen lopen!


Het papieren behang wordt in delen geleverd en is geschikt voor een muuroppervlakte van ca. Bestel nu bij onze webshops!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts