vrijdag 13 februari 2015

Kussen molton

Ontdek ons unieke assortiment moltons. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. De mooiste matrasbeschermers. Laat je inspireren door het aanbod.


De nieuwste matrasbeschermers.

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Betaalbare matrasbeschermers. Vind items binnen jouw budget. Korting op matrasbeschermers. Een Optimale Nachtrust met een Auping Molton.


Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Koop vandaag nog het fijnste Molton Hoeslaken. Overstappen kan alleen vandaag nog!

Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Een molton is gemaakt om de levensduur van jouw kussen te verlengen! Deze molton kussensloop is van fantastische kwaliteit, deze is dik, stevig en heerlijk zacht! Naar overzicht kussensloop molton Silvana Kussenslopen.


Deze moltonsloop is speciaal voor de Silvana kussens (met schoudercontour) die het transpiratievocht volledig. Kussen Molton Flanel Stretch kussenbeschermer van Homee zorgt ervoor dat de kussen een langere levensduur heeft. De bovenkant is gemaakt van katoenen flanel waardoor deze zacht en comfortabel aanvoelt. Deze Molton Stretch kussensloop is wasbaar op 90c en verkrijgbaar in de maat 60x70cm en makkelijk verwisselbaar door de ritssluiting soorten. De kussenslopen hebben een afmeting van 60xcm.


Ze zijn voorzien van een zij-opening ofwel hotelsluiting, waardoor het kussen er niet uit kan glijden. Dankzij de goede ventilatie heeft de sloop een zeer hoge isolatiewaarde en optimale vochtregulerende eigenschappen. De maten van de molton kussensloop komen niet overeen!


Ik kon met moeite mijn kussen erin proppen. Uiteindelijk heb ik het eruit gehaal want het was helemaal in elkaar gevouwen waardoor het geen hoofdkussen meer was. Hierop heb ik contact opgenomen met BOL en zij hebben direct contact opgenomen met het bedrijf.


Licht geruwd voor optimale vochtopname. Gedegen confectie voor lange levensduur.

Geschikt voor de droogtrommel. Beide vind je natuurlijk in ons assortiment. Voor een peuterbed bijvoorbeeld in de afmeting x 1cm. En bij een tweepersoonsmatras is dat 140x20 160x2of 180x2cm. Je vindt ze allemaal in onze collectie.


Vandaag bestel morgen in huis! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Een kussen molton beschermt uw kussen optimaal tegen vocht en verlengt hiermee de levensduur van uw kussen. Daarnaast draagt een kussen molton ook bij aan de hygiëne van uw kussen.


Linnenshop heeft een grote keuze aan kussen bescherm slopen! Door het stretchmateriaal van de moltons passen ze vrijwel altijd perfect. Om de vraag naar optimaal comfort te beantwoorden zijn er molton slopen verkrijgbaar die het transpiratievocht volledig opnemen mét en zonder (voor de oude modellen) schoudercontour. De Silvana molton sloop is niet alleen heerlijk zacht, maar ook wasbaar op graden en maakt daarmee uw Silvana Support kussen Anti Allergisch! Uiteraard kun je de verschillende kussenslopen gewoon wassen, zodat je die weer fris om het kussen kunt doen om er opnieuw gebruik van te maken.


Slopen voor diverse kussens. Het is verstandig om goed te kijken naar het type kussen dat je hebt liggen en de afmetingen daarvan. Molton stretch hoeslaken voor een split-topper matras zijn vochtabsorberen heeft een goede pasvorm en voelt heerlijk zacht.


De elastische band rondom het hoeslaken zorgt ervoor dat het hoeslaken altijd perfect om het matras heen zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts