donderdag 26 februari 2015

Wekkerradio met natuurgeluiden

Specialistisch advies nodig? Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Word heerlijk wakker met de Sony ICF-C1PJ wekkerradio. Door de sleeptimer functie is het mogelijk twee wektijden in te stellen.

Met de progameerbare sleeptimer kun je gerust in slaapvallen met je favoriete radiozonder of natuurgeluiden. Met een wekker die werkt met licht, word je fitter en fijner wakker! De daglicht wekkerradio van Thomson wekt je iedere ochtend met een prettig licht gecombineerd met een geluid. Met een wake up light van Thomson weet je zeker dat je klaar bent voor de dag die komen gaat!


Wake up light: wakker worden met lichtWakker worden wil je natuurlijk zo. Digitale Wekker met Ledlicht en Natuurgeluiden Deze mooie digitale wekker is voorzien van Ledlicht die van kleur verandert. Door de Ledlamp is de tijd ook in het donker goed zichtbaar.


De lamp kan ook zachte natuurgeluiden afspelen, die kunnen zorgen voor een ontspannen sfeer in huis of de slaapkamer.

De wekker geeft naast de tij datum ook de. Met de knoppen bovenop de wekker kies je namelijk uit alle FM zenders. Ook is het mogelijk om van deze zenders op te slaan, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar de juiste frequentie. Top best verkochte wekkers bij Coolblue.


Heel simpel: neem een wekkerradio en ga goed gemutst de dag tegemoet. Als je de dag zonder muziek of sprekers wilt beginnen, dan kies je voor een alarmklok met sluimerfunctie. Deze specificatie geeft aan of je het interne geheugen uit kunt breiden met extra geheugen, zoals een geheugenkaart.


De meeste mobiele telefoons, tablets en navigatiesystemen zijn uitbreidbaar met een MicroSD-kaart. Op de geheugenkaarten kun je allerlei bestanden opslaan, zoals foto’s, video’s en muziek. Deze wekkerradio heeft twee verschillende alarminstellingen. Word rustig wakker met de radio of met aangename natuurgeluiden.


Ontwaak en val in slaap met geluiden uit de natuur. Vul uw slaapkamer met rustgevende natuurgeluiden of muziek. Gebruik een van de geluiden in de lijst als alarm of voor de sleeptimer die ervoor zorgt dat het geluid zachtjes wegebt.


De Philips- wekkerradio beschikt daarnaast over meerkleurige stemmingsverlichting. Deze digitale sterrenwekker projecteert een sterrenhemel op het plafond en laat je weer wakker worden met natuurlijke geluiden.

Zo val jij of jouw kind rustig en gedachteloos in slaap en word je weer rustig wakker. Het licht van de sterrenprojectie past zich aan de zes natuurgeluiden en vier alarmtonen waaruit je kunt kiezen aan. Met klokradio met moodlight word je rustig gewekt door de lamp minuten voor dat de wekker afgaat. Mocht je je bed echt nog niet willen verlaten is snoozen mogelijk (minuten). Ook kun je een natuurlijk alarm selecteren, denk aan het geluid van de zee of de fluitende en tjirpende vogeltjes.


De cirkelvormige wekker met modern wit design heeft ook zijn functie vóórdat je gaat slapen. Thomson wekkerradio CP2Een wekker heeft één belangrijke taak: jou op tijd wakker maken zodat je kunt doen wat je die dag voor ogen hebt. Want niets is zo belangrijk als een goede nachtrust.


Je kunt bovendien ook kiezen om met je favoriete radiozender wakker te worden! De FM-radio met PLL-tuner heeft voorkeuzezenders. Wekkerradio met projectieDit is een unieke wekkerradio ! Met de daglichtlamp wordt je vele malen lekkerder wakker. Wekker kopen Wil je bij Blokker een wekker kopen? Bekijk dan online het assortiment aan verschillende wekkers.


Kies jij voor een ouderwetse, authentieke wekker die maar één deuntje heeft? Of ga je liever voor een wekkerradio die je met je favoriete muziek wakker kan maken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts