zondag 8 februari 2015

Grote kruiken en vazen

Ruim aanbod kruiken en pittenzakken. Veilig en kwalitatief van het bekende merk Fashy. Kinderpittenzakken van Fashy. Verschillende kleuren op voorraad. Kersenpitten en koolzaadvulling.

Verzending vanaf €in uur. Groot vazen tegen lage prijzen. Bestel hier woondecoratie online. Kruiken en Flessen - Vaas conisch with iron strip Een mooie kwaliteits decoratieve kruik of fles in verschillende vormen, maten en kleuren. Grote stoere sobere kruiken , vazen en potten voor binnen.


Super gaaf deze stoere potten in prachtige gemêleerde tinten. Met oren, zonder oren, met oor.

In een grote bloemenvaas zet je het liefst een prachtig boeket, maar vazen en kruiken zijn ook zeer decoratief zonder bloemen erin. Of wat dacht je van een hoge vaas van glas met bijvoorbeeld een siertak of bloesemtak? Een vaas van steen kan ook prima gevuld met een (hang)plant. In een kruik van steen zijn gedroogde takken of droogbloemen erg mooi. In onze winkel hebben we een ruime collectie vazen en kruiken.


Waaronder de sfeervolle potten van Still, die goed passen in een landelijke stoere inrichting. Een grote kruik is een mooie basis op je dressoir of op een tafeltje. Vaak heeft zo’n mooie kruik ook niet veel meer nodig dan een paar takken erin!


Landelijke stoere en sobere kruiken en potten van hout of steen, prachtig doorleefd. Ook andere soorten zoals oleander, cactus en vetplantsoorten misstaan niet. Deze potten worden ook nu nog op traditionele wijze gemaakt en hebben hun hoogwaardige kwaliteit en authentieke karakter behouden.


Geen twee potten of kruiken zijn hetzelfde, het gaat steeds om een uniek product. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Laatste kans om over te stappen.


Altijd korting op je basisverzekering.

Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Bekijk meer ideeën over Vazen , Decoratie en Interieur. De potten, vazen en kruiken zijn ook al mooi zonder iets erin. Er kan ook voor gekozen worden om ze leeg te laten. Al met al zijn potten, vazen , kruiken en flessen dus een leuke toevoeging aan ieder interieur.


Waar een grote pot of vaas een prominente plek in neemt in de woonkamer. Komen de kleinere kruiken en flessen juist tot hun recht op een. Past zeer goed bij de kruik lampen. Vazen en potten: voordelig en in allerlei stijlen.


Bij Kwantum vind je vazen en potten in allerlei groottes, stijlen en kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar onze keramieken vazen , die passen bij een landelijke of sfeervolle inrichting. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een mooie glazen pot of vaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts