woensdag 11 februari 2015

Glazen wanddecoratie

Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. De mooiste wanddecoraties. Laat je inspireren door het aanbod.


De nieuwste wanddecoraties.

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Betaalbare wanddecoraties. Korting op wanddecoraties. Vind items binnen jouw budget. Koop nu wanddecoratie voor uw huis. Sublieme kwaliteit en Full Colour.


Doordat de foto op glas wordt afgedrukt komen de kleuren nog intenser over en zijn altijd haarscherp! Deze Framed spiegel van Muuto doet ook dienst als wanddecoratie.

Het gekleurde glas is net even anders dan een normale spiegel en zorgt voor sfeer aan de wand. Extra leuk: hang er meerdere naast elkaar voor een optimaal effect! Er zijn verschillende materialen die je kan gebruiken als muurdecoratie. Denk bijvoorbeeld aan een canvas of houten muurdecoratie, muurdecoratie metaal, maar ook een foto op glas is leuk om als muurdecoratie te gebruiken. Door de uitgebreide keuze kan je een mooie wand creëren met verschillende materialen matchend met je woondecoratie.


Zo kun je een mooie Eye catcher in de woonkamer als wanddecoratie gebruiken maar ook in de slaapkamer een aantal leuke fotolijsten hangen geeft direct een gezellige sfeer. Wanddecoratie kun je op verschillende plekken in huis gebruiken. Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes!


Nikkel Art is dé nr in gepersonaliseerde wanddecoratie op maat! One Tree Planted“ en dus draag je met jouw bestellingen altijd een steentje bij. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online.


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Een afbeelding op glas past mooi in een wat strakker interieur. Vergelijk prijzen en bestel! Fotokunst op glas is een traktatie voor het oog en je zult dagelijks genieten van je mooie wanddecoratie als je besluit om een glasschilderij te kopen. Naast fotokunst glasschilderijen, vind je bij wall-art ook kunst op glas.


Unieke ronde wanddecoratie op glas met een foto van een groep paarden.

Dit glasschilderij heeft een afmeting van Ø80cm. U kunt deze wanddecoratie echt overal ophangen, in uw woonkamer, slaapkamer, toilet, badkamer of vergaderzaal. Wandobjecten van glas voor aan de muur. Koop en verkoop glazen wanddecoratie , eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Prachtige glazen wanddecoratie met indiaan als afbeelding. Het schilderij is voorzien van een ophangsysteem, dus eenvoudig op te. Nieuw Ophalen of Verzenden. Een memobord is ook een goed idee als je een decoratieve en tegelijkertijd functionele wanddecoratie zoekt.


Hetzelfde kun je met een mooi schrijfbord of magneetbord doen. Wij nodigen je uit om onze uitgebreide collectie wanddecoratie in onze winkels te bekijken. Welkom op de website waar wij een aantal bijzondere-wanddecoraties bij elkaar hebben gezocht.


Deze wanddecoraties vinden wij bijzonder omdat zij iets afwijken van het standaard schilderij of houten tekstbord. De wanddecoratie die wij hebben uitgekozen zijn bijvoorbeeld erg groot, apart materiaal, moeilijk te vervaardigen, supermodern of heel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts