dinsdag 24 februari 2015

Fossil chronograaf

Het is Sale bij de Bijenkorf! Communications Biology is a high quality open access journal from Nature Research. We are actively seeking article submissions in evolutionary and developmental biology. Fossil chronograaf prijzen vergelijken.


Fossil chronograaf

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Kies dan voor een klassiek en elegant horloge voor heren. Op zoek naar een horloge voor bij een jeans?


Een must-have voor de modebewuste man is dit mannelijke herenhorloge met bruine leren band. Wordt geleverd in een originele doos, ook mooi als geschenkverpakking. Een prachtig klassiek maar toch trendy horloge. Voorzien van een zwarte leren band en een zilverkleurige kast. De wijzerplaat is blauw en heeft naast de datum-aanduiding ook een 24-uurs aanduiding.


Fossil chronograaf

Prachtige set bestaande uit een robuuste chronograaf met bruine lederen band en een stoere armband. Bestel dan snel deze set die slechts tijdelijk leverbaar is. U heeft twee jaar garantie op het uurwerk en het horloge is tot meter waterdicht. Een chronograaf is een horloge met een stopwatch functie.


Hierdoor ziet het horloge er niet alleen geavanceerd uit, maar is het ook extreem nauwkeurig. Verwar een chronograaf horloge niet met een chronometer. Dit is namelijk een gecertificeerde klok die voldoet aan een vastgestelde standaard nauwkeurigheid. Dit komt niet alleen naar voren in het design maar ook in de gebruikte kleuren en materialen.


In de kast bevindt zich een quartz chronograaf kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met mineraalglas. Dit betekent dat het horloge geschikt is voor douchen. Verder wordt het horloge geleverd met jaar wereldwijde. Het datumvenster staat onder een hoek en de secondenwijzer heeft een contrasterende kleur die de strakheid van het horloge doorbreekt. Het horloge heeft een quartz uurwerk.


De band is gemaakt van leer. Van dit horloge heb je jarenlang draagplezier! Dit horloge koop je veilig en eenvoudig in onze online shop. Dit stoere horloge voegt een avontuurlijke look toe aan elke outfit.


Een 49mm kast, een bruine leren ban een in één richting draaibare ring en een opvallende kroon maken het horloge compleet. Laat de knop los en druk de kroon van je horloge weer in. De secondewijzer zal elke keer als je de chronograaf hebt gereset weer teruggaan naar de 12. In dit filmpje laten we met een TW Steel VSVolante horloge zien hoe het werkt:Is het probleem hiermee nog niet opgelost? Kom je er toch nog niet helemaal uit.


Neem dan contact op met jouw dealer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts