dinsdag 10 februari 2015

Gordijnen 260

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Ben jij nog op zoek naar goedkope kant-en klaar gordijnen ?

Gordijnen met ringen: voordelig, handig en makkelijk! Dan zijn gordijnen met ringen de oplossing voor jou. Kant-en-klaar gordijnen kun je zelf makkelijk ophangen, je hoeft ze alleen nog op maat te maken indien nodig. Het enige wat je vooraf hoeft te doen is de juiste maat en ophangsysteem bepalen.


Wil je een gordijn met plooien? Dan hangt deze vaak aan een rails. Een gordijn met ringen hang je aan een gordijnroede. De gordijnen van Lifa Living zijn gemakkelijk te reinigen ze krimpen, slijten en verkleuren hierdoor niet.


De achterkant van de gordijnen heeft dezelfde mooie afwerking en uitstraling als de voorkant.

De luxe geweven gordijnen biedt verschillende kleuren aan die allemaal met dezelfde standaardafmetingen worden geleverd. Stroken van 145cm breed (580cm in totaal zonder plooi) lengte is 260cm. Kan eventueel opnieuw omgezoom.


We geven je dan ook de beste prijs-kwaliteit en service. Mocht je onverhoopt niet volledig tevreden zijn, liever een andere kleur willen of je verrekend hebben in het aantal gordijnen dat je nodig hebt, helpen wij je altijd snel naar de situatie waarin je wel tevreden bent. Het gordijn is beschikbaar in de maat: 1x 2en 300x2cm.


Onze kant-en-klare gordijnen en vitrages zijn er in veel materialen en stijlen, zodat je de perfecte nieuwe toevoeging aan je kamer kan kiezen. De perfecte gordijnen gevonden? Alle onze gordijnen zijn direct en snel geleverd uit eigen voorraad in nederland. Onze zwaar verduisterende gordijnen zijn van 250- 2gewicht. Wij hebben veel soorten kant en klaar gordijnen , vitrage, inbetween gordijnen , embrasses en gordijnhaakjes.


Wist je dat je niet alleen bij Praxis in de winkel heel veel keuze hebt in gordijnen ? Ook op onze website vind je al onze producten. Zo zoek je heel gemakkelijk uit al onze gordijnen , de leukste uit. En die kun je dan ook gelijk online kopen op onze website. Aan de bovenkant van het kant en klare gordijn zit een plooiban waarmee je zelf eenvoudig, door middel van een koor het gordijn kunt rimpelen of verwerken in enkele plooien.


Met plooibandhaken kun je het gordijn bevestigen aan een rail of aan een roede met ringen. Ben je op zoek naar moderne, luxe maar goedkope gordijnen ?

JYSK heeft een ruim assortiment kant en klaar gordijnen , die naast makkelijk op te hangen zijn ook een moderne en luxe uitstraling hebben. Daarom passen de gordijnen in zowel de woonkamer als de slaapkamer. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Op zoek naar lichtdoorlatende gordijnen ? Bij KARWEI vind je een ruim assortiment lichtdoorlatende gordijnen check de bouwmarkt of bestel online! We houden allemaal van een beetje zon maar als je wilt slapen moet het donker en stil zijn. Deze prachtige luxe geweven gordijnen van Lifa Living zullen zeker helpen bij een goede nachtrust.


Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit gordijnen die aan de roede bevestigd worden door middel van ringen of via plooien aan een rail. De manier waarop ze vastgemaakt worden, heeft bovendien effect op het uiterlijk van de gordijnen. Het grote voordeel van kant-en-klaar- gordijnen is dat je ze alleen maar op maat hoeft te maken, indien nodig. De gespannen plisségordijnen van gordijnen. De plissés zijn dé ideale oplossing voor een (kunststof) draai-kiep raam.


Met gordijnen breng je rust en warmte in je huis. Ook het felle daglicht dat door je ramen naar binnen schijnt, maak je wat zachter door te kiezen voor fijne gordijnstoffen. Zoek je een mooi én makkelijk gordijn dat past bij jouw smaak? Leen Bakker heeft een ruime keuze mooie en betaalbare kant en klaar gordijnen direct uit voorraad leverbaar. Wij nemen u dan ook graag al het werk voor het maken van gordijnen uit handen.


Daarnaast kunt u ook de gordijnen op maat bestellen. Geen maak- en verzendkosten! Kies een gordijnstof en wij maken uw gordijn.


Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts