donderdag 12 februari 2015

Aap lamp

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruim assortiment online bestellen!


Gelukkig heeft iedere Seletti Monkey lamp een snoer van maar liefst meter, dus een beetje speling is er wel.

Eén ding is zeker: met de aankoop van een Seletti Monkey lamp wordt je absoluut niet in de aap gelogeerd. De Seletti Monkey Lampresin brengt een originele, dierlijke twist in huis. Deze leuke aap heeft een LED lampje in zijn hand die zorgt voor een sfeervolle bedoening. Geef hem een mooie plek in huis en hij zal zich al snel thuis voelen!


Er zit ook een led- lamp standaard bijgeleverd wat ook een mooi warmwit licht geeft. Op deze mint hanglamp staan op de voor- en achterzijde drie vriendelijke jungle dieren. Deze nieuwe lamp van het Italiaanse Seletti is ontworpen door Marcantonio Raimondi Malerba.

De serie bestaat uit lampen van apen die weg lijken te zijn gelopen uit Naturalis. De natuurgetrouwe figuren zijn gemaakt van wit kunststof en voorzien van een duidelijk zichtbare LED- lamp. De lampen zijn verkrijgbaar bij Studiodewinkel.


Tafellamp aap - wit - ø21. Aparte lampen zijn on-trend! En zeker in de vorm van een aap. Deze tafellamp is een echte eye-catcher in jouw interieur. Waar vind ik gratis producten?


Op Marktplaats Gratis vind je een overzicht van alle gratis producten. Bekijk ons gehele lampen assortiment online. Aap lamp goedkoop, Kortingsbon onlinekoffiestunter.


Deze grote aap lamp is volledig van gegoten metaal en heeft daarna een messing behandeling ondergaan. Lampen van alle merken op beslist. Vrij eigenwijs houd deze aap een buisje vast met daar op een E-fitting met een metalen fittinghuls die wij in twee kleuren aanbieden, vintage groen en mat zwart.


Deze té gekke staande aap lamp is een musthave voor jouw Scandinavische interieur. Natuurlijke elementen en materialen zijn kenmerkend voor een Scandinavisch interieur en daar hoort ook deze té gekke aap lamp ook bij natuurlijk.

Combineer deze aap lamp met een toffe aap kandelaar zoals deze en creëer een gezellig geheel. Deze Seletti Aap lamp wit staand is onderdeel van een serie lampen welke Marcantonio Raimondi Malerba voor Seletti ontwierp. De serie apenlampen bestaat uit een: zittende, staande en twee verschillende hangende apen aan de muur plus een hangende aap aan een touw (plafondlamp).


Iedereen met ook maar een greintje verstand van design kent hede Monkey lamp van Seletti. Deze unieke lamp , in de vorm van een aap , is ontworpen door Marcantonio Raimondi Malerba. De aap lamp is gemaakt van hars en zorgt voor een blikvanger in je interieur.


Lamp in de vorm van een aap. Deze aap van kunsthars reikt jou keurig het licht aan. Daarnaast heeft hij een snoer van maar liefst meter, dus je kunt hem ook nog eens verplaatsen als ‘ie in de weg loopt.


Het snoer van de Seletti lamp is gemaakt van textiel, wordt ook wel een strijkijzersnoer genoem en geeft je nieuwe aanwinst ook een ‘zachte’ kant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts