vrijdag 8 april 2016

Heelz bank

Design, Direct Van De Makers. Origineel Interieurdesign. Kies online je Bank en kom proefzitten in Nederlands grootste Woonwinkel. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Je nieuwe bank vind je bij DFS.


Uitgebreid Assortiment en uw bank Direct Leverbaar.

En die weinig ruimte in de breedte inneemt, maar door haar slanke armleuningen wel veel zitruimte biedt. Een bank die zelfverzekerd en tegelijkertijd ingetogen is. Van der Donk is officieel dealer van DOS, vraag naar onze offerte. De bank is ontworpen door Marike Andeweg met de insteek om een bank te ontwerpen met een verrassend en tijdloos karakter. Dit komt tot uiting in de comfortabele kussens, het karakteristieke ‘hapje’ en de spanning tussen de lage rug en slanke armleuning.


De fraai vormgegeven armleuningen, stiknaden en pootjes accentueren de elegante vormgeving van de bank. Met recht een kussenbank, want de kussens zijn heerlijk zacht en zorgen voor een aangename zit. De slanke pootjes geven deze bank het verfijnde uiterlijk én de naahet zijn namelijk net stilettohakken.


Bestel het eenvoudig en snel op Flinders.

Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Bekijk ons unieke assortiment bankjes. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Poten: Aluminium Optioneel in de kleur Dark. DE DESIGN ON STOCK HEELZ ALS BANK , HOEKBANK, FAUTEUIL OF LOVESEAT. Met rechte lijnen aan de buitenzijde, maar comfortabel zachte kussens aan de binnenzijde.


Het model is leverbaar in heel veel uitvoeringen. Heelz bank Aanwezig in onze showroom. Van fauteuil, love seat en poef, tot bank in diverse maten. De poot is lank en hoog en integreert naadloos met het element.


Stof of leer, alles wat je zoekt bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! U kunt al een bank krijgen vanaf €1. Ontwerpster Marike Andeweg wilde een slanke bank maken.


Deze pin is ontdekt door Nele Goiris.

Ook heeft deze bank een aangename zit en fungeert als prachtig rustpunt in uw interieur. Deze 4-zits bank is uitgevoerd in een mooie naturel tint, waardoor dit meubel erg mooi aansluit bij verschillende stijlen van interieurs. De perfecte bank is als de perfecte schoen: mooi, comfortabel en staat altijd perfect in elk interieur. De luxe materialen, de heerlijke kussens en het prachtige slanke design.


In top staat verkerende design on stock heelz zits bank. Uitgevoerd in mooie grijze wol stof. Zo goed als nieuw Ophalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts