woensdag 27 april 2016

Traplak ral 9010

Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Daarnaast is de lak kras- en slijtvast en kan de lak dus tegen een stootje. De terpetinegedragen lak is makkelijk aan te brengen.


Trappenlak eXtra, een watergedragen lak ontwikkeld voor binnen toepassing op trappen.

Lees onze trapverf gids en weet welke trapverf jij moet gebruiken! Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De twee kleuren lijken hetzelfde maar er zit een duidelijk verschil tussen beide wittinten. Ook bij nieuwbouwprojecten wordt vaak gekozen voor deze kleur.


Gezien de hoeveelheid merken die traplak aanbieden is het niet verwonderlijk als je de beste traplak niet weet te kiezen. Het product is ook weersbestendig en te gebruiken voor toepassingen buitenshuis. Deze zijdeglans verf is geschikt voor decoratieve toepassingen binnenshuis op zowel hout, metaal als kunststof.


De Perfect Finish traplak is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van houten trappen binnen.

Histor Perfect Finish Traplak anti-slip is een kras en slijtvaste lak met een anti-slip. Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin een keiharde zijdeglans trapverf met anti-slip! Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Sigma S2u Nova Traplak Soft-Satin bestellen bij Verfwinkel. Deze nummer traplak zorgt voor een buitengewoon resultaat binnenshuis.


Welke RAL -kleur wit is tegenwoordig de standaard? Lichte kleuren zijn tegenwoordig populairder. Rambo traplak is slijt en krasvast dit maakt hem ideaal voor trappen en vloeren.


De lak droogt snel en vergeelt niet. De trapverf is watergedragen en erg snel droog. Het is risicovol om alleen op basis van een kleur op een beeldscherm een beslissing te nemen.


Om zeker te zijn van de juiste kleur, raden we u aan gebruik te maken van een fysieke RAL -kleurenwaaier. Gebruik de traplak om houten trappen en betimmeringen af te lakken. Glij nooit meer uit op je trap met deze anti-slip verf.


Vorige Artikel van Volgende. Rambo hoogwaardige watergedragen dekkende zijdeglans traplak voor binnen. Geschikt voor het aflakken van houten trappen.

Histor Tegelverf is goed reinigbaar en kan tegen een stootje. De Trappenlak naturel is verkrijgbaar in de glansgraad zijdeglans. We krijgen regelmatig de vraag welke RAL kleur wit nou het meest geschikt is voor in huis.


Hornbach Meister Polar – Vanaf €1per 2. Hieruit kwam de volgende top witte latex: Sikkens Alpha Projecttex – Vanaf €2per 2. Andere witte mengkleuren ook mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts