maandag 18 april 2016

Bert plantagie seven

Vind bert plantagie het nu op Kensaq. Bert Plantagie Seven tot goedkoper. Grootste keuze, laagste prijs. De collectie van bert plantagie bestaat uit tijdloze en eigentijdse modellen van Nederlandse bodem. Verleidelijk design tegen betaalbare prijzen.


Opvallend aan dit model is het onderstel dat voor een deel doorloopt in het tafelbla in de vorm van een waar ook de naam Seven vandaan komt.

Meer dan 2merken onder dak. Gecombineerd met een dik houten tafelbla maakt deze tafel helemaal af. De prachtige robuste tafel geeft jouw woon- of eetkamer een stijlvolle uitstraling.


BERT PLANTAGIE SEVEN EETTAFEL. De Seven is hiermee een modern en strak ontwerp. Dit komt door de poten die fraai onder het stoere blad zijn geplaatst: als een ranke nummer 7. De poten zijn standaar in RVS.


De naam is gebaseerd op het onderstel. Deze accenten vormen een elegant contrast met het dikke houten tafelblad.

Prachtig in combinatie met de speelse eetkamerstoelen. Door tijdloze uitstraling van de eetkamertafels raakt u er niet snel op uitgekeken. Bert heeft veel kennis en ervaring meegenomen, maar heeft ook het roer grondig omgegooid met de bouw van een nieuw pand en de nieuwe naam. Eettafel Seven dankt zijn naam aan de vorm van het mooie roestvrijstalen onderkant. Samen met een prachtig dik houten blad is dit een praktische en stijlvolle.


Bij Van Waay Interieurs bieden we u altijd 1 maatwerk, we geven dan ook graag een passende prijs op maat. Brok Interieur is gevestigd in Hengelo (Overijssel). Centraal staat Brok Wonen met design meubelen van o. Tevens vindt u bij Brok Textiel vloerbedekking, PVC vloeren, gordijnen en raambekleding.


Deze meubelen kenmerken zich als tijdloos en stijlvol, waardoor ze in verschillende interieuren uitmuntend tot hun recht komen. De collectie bevat zeer veel materiaalsoorten en kleuren en kenmerkt zich door een grote verscheidenheid in maatvoering en randafwerkingen. Hollands merk dat meubel-trends op geheel eigen wijze vertaalt in een actuele collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels, kasten en dressoirs.


Stoelen voor de laagste prijs. Vraag nu uw offerte online aan, en krijg binnen uur antwoord. Het onderstel van rvs, in de vorm van een zeven, loopt door in in het tafelblad. Dit vormt een modern, strakke eettafel.


Je vrijblijvende offerte aanvraag is met success verstuurd! Vrijblijvende offerte aanvraag.

Tijdloos Nederlands design meubilair. Het oer-Hollandse merk heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een designmerk van wereldformaat. De bert plantagie collectie bestaat uit moderne eethoeken, banken en kastcollecties. Met het op de juiste manier toepassen van kleur definieer je een persoonlijke omgeving, creëer je een uniek interieur en kan je zelf alle mogelijke combinaties (laten) maken.


In samenwerking met onze leerlooiers hebben wij grondig onderzoek verricht naar reinigings- en onderhoudsmiddelen, die het meest geschikt zijn voor de door ons geselecteerde ledersoorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts