maandag 25 april 2016

Patchwork behang kinderkamer

Altijd de Laagste Prijsgarantie! Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Ook in behang vinden we soorten met verzamelingen van verschillende dessins, in verschillende kleuren.

Deze pin is ontdekt door Judith Wintjens. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Zoek je een vrolijke print voor op de muur van de baby- of kinderkamer maar kun je niet kiezen tussen al die te leuke patronen en prints, of vind je één soort kinderbehang aan de muur maar saai? Ga dan eens op zoek naar patchwork behang. Of je nu iets zoekt met de kleur blauw, roze of juist iets met bijvoorbeeld een Disney printje.


Kies je voor kleurrijk of pastel behang voor meiden met een stoer, lief of gezellig of juist rustig thema. Behang voor de meisjeskamer.

Patchwork is een design waarbij kleine lapjes stofjes in allerlei kleuren en met verschillende patronen aan elkaar worden gestikt om een groter geheel te krijgen. Een nog creatievere vorm van werken met behang is een patchwork maken op de wand. Met kleine vierkante plakken maak je een patroon op de wand.


Je gaat hier van uit van behang wat bij elkaar past. Het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig heeft. Patchwork behang is behang dat iedere kamer een nieuwe uitstraling geeft. Mocht u hulp nodig hebben dan staat ons team uiteraard voor u klaar. Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan.


Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang. Voor een scherpe prijs kunt u bij ons kiezen uit meer dan duizend soorten behang voor uw kinder- of babykamer. Bekijk gehele fotobehang collectie.


Steden, dieren, bloemen en meer. De behangen van Juffrouw Vrolijk zijn door de designs alles behalve saai en zorgen dat je elke keer weer iets nieuws op het behang ontdekt. Dit keer willen we meer vertellen over patchwork behang.


Zo bestaat het patchwork behang niet alleen uit ruitjes en stippen, maar zijn er ook paddenstoelen en appeltjes in verwerkt. En in het lijstjesbehang bevat elk lijstje een andere afbeelding.

Met dit behang geef je een muur in een meisjeskamer snel een romantische uitstraling, maar ook in andere kamers in huis geeft het behang een verrassend effect. Je kunt een hele kamer met dit patchwork behang bekleden, maar je kunt het ook heel goed combineren met de andere behangen uit de Room Seven Collectie. Ruit, blok, patchwork behang. Dit zijn tijdloze motieven die voor elke kamer toepasselijk zijn. Mooi geblokt in de kinderkamer of.


Dit vrolijke patchwork behang nodigt je uit tot creativiteit. Dit patchwork fotobehang roodroze is niet alleen leuk voor in de kinderkamer , het staat ook gezellig in bijvoorbeeld de keuken! Dit originele kinderbehang is speciaal ontworpen door Juffrouw Vrolijk en verkrijgbaar in diverse modellen. Zeer geschikt voor decoratie van kinderkamers.


Bij behangwereld vindt u een groot assortiment meisjesbehang van alle topmerken. Wij printen uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang. Ook is het behang geurloos. Het behang is biologisch afbreekbaar. Ons vliesbehang voldoet aan de Europese standaarden voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies.


Je hebt dus geen last van vervelende luchtjes. In het behang zitten geen zware metalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts