vrijdag 22 april 2016

Tahoma box somfy

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Laat je inspireren door ons grote aanbod topmerken. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Kies uit producten vanaf € 725. TaHoma is een gemakkelijk en intuïtief besturingssysteem dat de aansturing, programmering en controle van aangesloten apparaten centraliseert.


Ook kun je je huis in de gaten te houden via camera, bewegingsmelders, openingsmelders en rookmelders. Deze handleiding geldt ook voor vorige versies. Beknopte installatiehandleiding Afstandsbediening. Maak eenvoudig en snel van uw huis een smart home.


Direct downloadbaar Alles op een rij Klik hier! Zo zijn er heel veel functies in huis die u – waar ter wereld u ook bent! En zo bepalend voor de sfeer in jouw huis. Helemaal afgestemd op jouw leven en ritme.


Met de TaHoma regel je tot op de minuut nauwkeurig wanneer en waar welke verlichting aan of uit moet. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Met dit huisautomatiseringssysteem stuur je via apparaat de rolluiken, zonwering, verlichting, gordijnen en alarm aan.


Tahoma box somfy

Vervolgens programmeer en bedien je de aangesloten apparaten vanaf elke locatie. Bestel hem nu en verander je huis in een smart home. Hier zal regelmatig nieuwe informatie aan toegevoegd worden.


Uw verbonden apparaat activeren. U kunt dan de box zelf on-line activeren en meteen aan de slag. Hier kunt u ‘m direkt on-line bestellen. Tahoma prijzen en bestellen.


Tahoma box somfy

Maar u kunt ook gewoon een offerte aanvragen. De TaHoma box kost je 3euro maar in combinatie met andere producten is het weer goedkoper. Met Somfy Smart Home woon je slimmer en comfortabeler. Voor de update kreeg ik het scherm in bijlage niet te zien.


De werking van TaHoma is eenvoudig en zeer veilig. De server staat in verbinding met de internet router bij u thuis en uw TaHoma box. De TaHoma stuurt de ontvanger aan in de rolluikmotor of een lichtpunt. Altijd de laagste prijs, maak gebruik van onze laagste prijs garantie met extra korting ! Vanaf nu hebben wij veel handleidingen online beschikbaar gemaakt voor Somfy producten, beginnend met Somfy TaHoma en Somfy Protect.


Tahoma box somfy

Andere optie is het Somfy Protexiom Alarm. De sensoren behorend bij dit systeem kunnen op TaHoma aangesloten worden (en gebruikt in een Smart Programma).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts