dinsdag 12 april 2016

Ritsscreen met venster

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Metz. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Informatie over Rits screen met zichtvenster 125.


Ritsscreen met zichtvenster. Het zichtvenster wordt geplaatst op ca 900mm vanaf de onderlijst. Aan de boven en onderzijde komt het screendoek naar keuze. De opmars van verandadaken en terrasoverkappingen in Nederland heeft geleid tot een toenemende vraag naar mogelijkheden om deze aan de zijkanten af te dichten. Voor wie het uitzicht naar buiten wil behouden maar wel uit de koude wind wil zitten, biedt de ritsscreen met transparant venster een uitkomst.


Zoekresultaten voor: ‘ ritsscreen met venster. De Rits screen ook wel vlak hangende zonwering genaamd. Is in eerste instantie ontwikkeld voor grootte projecten zoals scholen, kantoren en overheidsinstellingen. Maar dit type zonwering wordt met evenveel succes gebruikt als vlakke zonwering voor woonhuizen.


Ritsscreen met venster

Als u de zon buiten wilt houden met behulp van screens, zou u ook kennis moeten maken met onze unieke ritsscreens. Een ritsscreen beschikt – het woord zegt het al – over een rits. De screen is met een rits in de geleiders bevestigd. Met de ritsscreen van Rolluiken Janssen BV kiest u voor jarenlang zorgeloos wooncomfort! Het Cristal clear venster is 5mm.


De rits zorgt ervoor dat het doek altijd mooi strak blijft staan en bij harde windvlagen niet gaat klapperen. Daarom is een ritsscreen ideaal op plekken met een hoge windbelasting. MKline Basic ritsscreen (kap mm hoog) is voorzien van een rits geleiding aan de zijkanten van het doek. Dit maakt de ritscreen zeer geschikt voor locaties met stevige weersomstandigheden. Door de speciale ritsgeleiding kan de ritsscreen met zichtvenster ook dienen als windscherm onder bijvoorbeeld een terrasoverkapping, balkon of tuinhuis.


Om de prijs op te zoeken kijkt u in onderstaande prijstabellen. Tussenliggende maten naar boven afronden. Voor onze screens met venster zijn kastvormen mogelijk: afgeschuin rond en vierkant.


Enkel bij de allergrootste screens met venster bent u beperkt tot de afgeschuinde kast. De kast, geleider en onderlat wordt in een RAL-kleur naar keuze gelakt en de afmetingen van het doorzichtige venster zijn vrij te bepalen. De ritsscreen voorzien van zichtvenster gelijk aan de bovenstaande screen echter dan voorzien van een Cristal Clear venster. Door het Cristel Clear venster krijgt u een vrij zicht naar buiten maar geniet u nog van de beschutheid van het screen. Wilt u langer genieten van uw overkapping of veranda, denk dan eens na om deze af te sluiten met een ritsscreen van screen-discount.


Ritsscreen met venster

U kunt eenvoudig een product kiezen en geheel samenstellen naar uw wensen. Als u weet welk product u nodig heeft en wilt bestellen kunt u met behulp van het bestelformulier eenvoudig de bestelling samenstellen. Vensters biedt verschillende modules waarmee schoolbesturen en hun scholen zelf de regie hebben op informatievoorziening en verantwoording.


Zowel richting ouders als.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts