dinsdag 26 april 2016

Ral 9007

Spuitbus autolak op kleur gemaakt. De Reichsbahn registreerde al zijn kleuren bij RAL om deze als referentie te kunnen gebruiken bij het plaatsen van orders. The Reichsbahn registered all its colors with RAL to enable it to use them as references when placing orders. Meer informatie voor gebruikers. Differences in color are very common.


Ral 9007

RAL is een Europees kleur matching systeem dat kleuren definieert voor verf, coatings en plastics. RAL Classic is het meest bekende en meest gebruikte systeem. De RAL Design en RAL Effect collecties bieden meer kleurvariaties.


RAL is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren. Ook zijn het twee wittinten waarmee veel in de nieuwbouwsector wordt gewerkt. Het is risicovol om alleen op basis van een kleur op een beeldscherm een beslissing te nemen.


Both color samples are part of the classic RAL 840-HR color collection. They are also therefore part of the common industrial colors in the German Economy. Maar ook op op sommige kunststoffen.


Deze Ral kleuren van Color Extreme zijn standaardtonen. Deze spuitbus ral lak is een professionele (auto)lak met een zeer hoge dek en vulkracht. Tevens is deze lak sneldrogend.


De kleur oogt wit totdat je deze bij een spierwitte achtergrond houdt, dan zie je dat het gebroken wit is. Wij leveren gelakte aluminium platen in RAL kleuren met een maximale lengte van 3. De te bestellen afmetingen verschillen per kleur. Groot voordeel is dat deze aluminium plaat niet meer gecoat hoeft te worden. Heb je een vraag over deze verf of één van onze andere producten? UV-belasting zeer sterk te zijn.


RAL -kleuren zijn de standaard in de industrie, bouw en verkeersveiligheid. DUPLICOLOR SPUITBUSSEN, RALKLEUREN ZIJDEGLANS 400ml. Heeft een goede waterbestendigheid. De standaard RAL is een Duitse norm. Harzen is not an official RAL dealer and this site is not officially approved by RAL.


Ral 9007

This site is operated by Harzen Europe. Grey is perceived as long-lasting and classic. Grey also works well with flashy or. About of these are steel sheets, are appliance paint, and are building coating.


Die Reichsbahn registrierte alle ihre Farben mit RAL , um sie als Referenzen bei der Bestellung zu verwenden. De 4-digit RAL kleuren zijn de standaard geweest voor het kiezen van kleuren, sedert meer dan jaar. In het begin bezat de kleurencollectie verschillende kleuren. Vandaag de dag is dat aantal gestegen tot 213. De basiscollectie voor matte kleurschakeringen heet RAL 840-HR, deze voor glanzende kleurschakeringen heet RAL 841-GL.


Ral 9007

Bekijk alle kleuren van Sikkens naar RAL - kleurenwaaier. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts