vrijdag 8 april 2016

Bijzondere boekenkast

Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin!

Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Kasten zijn onmisbaar in úw Huis.


Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting.

Ruim assortiment bijzondere boekenkast. BILLY boekenkasten en nog veel meer. Ook dan heb je keus genoeg, er zijn veel soorten designerboekenkasten en veel aparte ontwerpen zijn ook zo zelf gemaakt. En hebben ze allemaal een plekje? Je zou natuurlijk gewoon een kast kunnen kopen om hier vervolgens allerlei boeken in te zetten.


Maar is het niet veel leuker om een bijzondere boekenkast te hebben? Eentje die pronkt met jouw boeken en als eye catcher in huis functioneert? Wij hebben enkele voorbeelden van boekenkasten op een rijtje gezet!


Een unieke boekenkast kijkt niet alleen mooi maar geeft ook direct een geraffineerd uiterlijk aan de kamer. Het laat zien dat u als persoon, of als organisatie, anders durft te denken en mensen kunt inspireren. Dat nodigt uit om te lezen.


Om u te inspireren hebben wij daarom enkele bijzondere boekenkasten verzameld. Deze figuren geven de kast een bijzondere abstracte vormgeving die erg goed past in moderne interieurs. Hoe mooi is het als je in deze kast je lievelingsboeken uitstalt.


Daarnaast heb je ook nog de gelegenheid om je persoonlijk spullen in de twee ladekastjes op te bergen. Deze boekenkast is een mooie toevoeging aan je woon- of studeerkamer.

Met een bijzondere boekenkast kijk je je ogen uit. Boeken verdienen het om tentoongesteld te worden. Toch is het helaas vaak net even anders, en liggen ze weg te stoffen in een doos op zolder.


Deze zwevende boekenkast is een variatie op een soortgelijke kast ontworpen door architect Gunnar Daan. Het ruimtelijke effect is geweldig. De omslagen van de voorste boeken zijn in zicht en dat geeft ook nog een decoratieve aanblik. De kast is gemaakt van vurenhout en stalen roedes en is tien centimeter diep. Design boekenkasten van bekende merken.


Flinders heeft een bijzondere collectie boekenkasten van verschillende design labels. Zo hebben we boekenkasten van de Italiaanse merken Kartell en Magis. U krijgt uw boekenkast bijzonder strak op elke plek zonder verlies van ruimte. Boekenkasten op maat gemaakt voor een prijs die u zult verrassen.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Kies uit 3producten vanaf € 299. Verschillende betaalmethodes.


Hier vind je wat jij zoekt! Ontdek ons unieke assortiment boekenkasten. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Architect Olivier Gay ontwierp deze mooie boekenkast van Zwarthout.


Maak van jouw huis jouw thuis. Een bijzondere teakhouten boekenkast die uit losse letter elementen bestaat en waarmee het woord boeken gevormd kan worden. Iedere letter biedt op doordachte wijze plaats aan diverse boeken. De letters kunnen naast elkaar worden geplaatst maar kunnen ook, afhankelijk van smaak en beschikbare ruimte, worden gestapeld.


Fahrenheit bedacht, ontwierp en maakte een bijzondere boekenkast met unieke boeken. Uniek omdat ze allemaal het persoonlijke verhaal vertellen van de vroegere Joodse bewoners van Appingedam. Hiermee dragen zij mee bij dat hun verhalen nog generaties lang kunnen voortleven.


Voor een thuiskantoor in een woning in Utrecht heeft Studio Jasper deze boekenkast op maat ontworpen en gemaakt. De specifieke vormentaal van de kast laten zien dat de kast expliciet voor deze ruimte gemaakt is. Om het geheel ruimtelijk te houden is gekozen voor een open structuur, met aan de onderzijde veel opbergruimte.


Onze interieur-buddy Roomed. Niet alleen functioneel maar ook nog eens bijzonder. Er is natuurlijk ook ruimte voor een decoratief item zoals bijvoorbeeld sfeerlampje, komen je boeken ook meteen beter tot hun recht. Maar het allerbeste advies om van een boekenkast een interieurjuweeltje te maken, is het niet alleen te vullen met boeken!


Wissel af met plantjes in mooie potten, foto’s, beeldjes, lampen of vaasjes. Gebruik je creativiteit voordat je met een boek de bank op kruipt! Gunstig geprijsd en gratis geleverd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts