maandag 18 april 2016

Decokay behang

Decokay behang

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Behang kan zo veelzijdig zijn. Een textiel look of gevlochten uiterlijk met prachtig gouden glans, een subtiel getekende pauwenveer of geraffineerd bloemenpatroon in diepe blauwe, okergele of zilveren tinten.


Decokay is de speciaalzaak waarmee je elk huis tot leven brengt. Hierdoor zijn er minder vaak naden te zien. En bovendien is vliesbehang veel minder scheurgevoelig dan andere soorten. Wij helpen graag bij jouw behangkeuze en geven tips en advies over het door jou gekozen behang. Dat vinden wij bij Decokay heel gewoon!


Wij van Decokay Sanders in Emmen hebben maar één gezamenlijk doel: jouw huis en interieur verbeteren zodat jij je helemaal thuisvoelt. En tevreden klanten zijn voor ons essentieel. Daarom kun je bij ons altijd rekenen op vakkundig en persoonlijk advies.


Of het nou gaat om verf, behang , hordeuren, vloerbedekking, raamdecoratie of woondecoratie! Toen ik mijn behang kocht bij Decokay vertelden ze dat ik altijd een behangtafel kon lenen. Onze adviseurs helpen je graag in de keuze van het behang en geven je advies over welke lijm e. Voor de gehele collectie kijk je op behang -shop.


Daar is jouw behang altijd voorradig. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Decokay Elenbaas Noom in Tholen is één van de drie vestigingen van Decokay in Zeeland en daarmee de meest complete woonspecialist van deze regio. Wij helpen je met onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van woonproducten om de beste keuzes te maken voor je woning.


Of dat nou om een vloer, garagedeur of nieuw behang gaat. Met een mooi behang kun je in een ruimte een echt statement maken. Wij voeren diverse, gerenommeerde behangmerken met unieke collecties.


Eigentijds, klassiek, modern of behang voor de kinderkamer. Hippe botanische prints, mooie grafische vormen. Maar ook effen, stippen en strepen. Afhankelijk van de stijl en uitstraling die je wilt creëren kun je kiezen uit een ruim aanbod. Onze kundige adviseurs denken met je mee en weten precies welke kleuren en behang bij jouw interieur kunnen passen.


Kom gerust naar de winkel voor een advies op maat! Omdat wij niet zo goed wisten welk behang het beste bij ons interieur paste, mochten we de behangboeken met onze favorieten mee naar huis nemen. Een adviseur van Decokay kwam toen bij ons thuis om mee te kijken, keek naar de ondergrond van de muur en kon ons toen precies vertellen welk behang het beste paste. Alle medewerkers van Decokay in Klazienaveen hebben passie voor woninginrichting.


Jouw huis en interieur verbeteren is ons doel. Daarna groeiden we steeds meer uit tot volwaardige woonspecialist met eigen stoffeerders en interieurstylist. Het begon met verf en behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts