donderdag 14 april 2016

Behang bamboe motief

Altijd de Laagste Prijsgarantie! Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Biotics Bamboe 1capsules voor 21.


Behang bamboe motief

Bamboe behang , grasweefsel, sisal, arrowroot, natuurlijk afrikaans behang en nog veel meer behang op debehangsite. Dit prachtige behang met bamboe motief in olijfgroen past perfect in een modern-klassiek interieur. De subtiele glanseffecten geven het behang een verfijnde en luxe uitstraling. Je kunt dit behang niet alleen heel stijlvol en sfeervol combineren met lichte tinten, maar ook met donkere, warme kleuren en houtsoorten. Dessins in behang met intense kleuren, weelderige patronen, karpetten, cashmir en natuurlijke afbeeldingen uit alle windstreken zoals India, Japan en China.


Al het fotobehang wordt op maat geleverd. Ook ontwerpen wij bamboe behang voor u als er nog geen geschikte foto aanwezig is. De gróótste behang beleving in de Benelux. Maatwerk behang voor elke wand. Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins.


Behang bamboe motief

Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom. Ga dan voor landelijk behang zoals behang met bomen, behang met vogels, of ander natuur behang. Vintage stijl: voor een old school knipoog in je interieur, ga je voor retro behang of barok behang. Tegenwoordig heb je ook behangsoorten die van bijzondere materialen zijn gemaakt zoals bamboe behang en kurk.


Behang met bijzondere materialen. Vul uw e-mailadres in en ontvang keer per maand onze aanbiedingen! Bladeren en takken met blaadjes behang zijn er in grafische motieven , realistisch bladeren, met reliëf effecten, grote en kleine uitvoeringen, lieflijk romantisch of juist met gestileerde retro vormgeving. Bespaar tot wel via kiesproduct. Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan.


Behang bamboe motief

Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen. Vergelijkbare zoekopdrachten voor behang bamboe. Resultaten van zoekmachines! Abonneer u op onze nieuwsbrief.


Dit behang is perfect voor de decoratie van een woonkamer of slaapkamer. Laat je muren tot leven komen met dit prachtige behang met bamboe motief in bruin. De zichtbare en voelbare rijke textuur van het behang en de subtiele glanseffecten geven het behang een verfijnde en luxe uitstraling. Met de zogeheten flocktechniek worden kleine vezels op het behang aangebracht, veelal in een speciaal motief.


Er komt steeds meer behang waarbij de structuur een belangrijke rol speelt en soms wordt er van alles opgeplakt. Denk aan gras, veertjes, strookjes bamboe en zelfs bloemen. Wilt u naast een geweldig advies ook de zekerheid hebben dat u nooit teveel betaalt? Neem dan eens gerust een kijkje in één van onze winkels in Rotterdam.


Wij kunnen u met zekerheid garanderen dat u altijd kunt slagen. Naast een breed assortiment hebben wij ook nog ruim 5behang boeken liggen waar u een kijkje in kunt nemen. Je interieur geef je snel en gemakkelijk een stoere uitstraling met deze natuurgetrouwe behangprints.


Sloophout behang is dé nieuwe trend. Niet van echt te onderscheiden ! Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Op zoek naar Bomen bladeren behang ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts