vrijdag 15 april 2016

Histor betonverf kleuren

Histor betonverf kleuren

Bespaar tot wel via kiesproduct. Vind histor kleuren als je nu zoekt. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Bekijk al onze kleuren en kleurcollecties en maak je kleurkeuze, upload een foto van een ruimte in je huis die aan een likje verf toe is, schilder deze digitaal en bekijk het resultaat.


Bekijk onze kortingen en acties Levering via PostNL bij je thuis of op een afhaalpunt naar keuze. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Je brengt met deze verf een dekkende laag verf aan op de ondergrond. Je vloer opknappen kan ook een reden zijn om met betonverf aan de slag te gaan.


Werk de gaten en scheuren weg, rol eroverheen met een kleurtje en de vloer is weer als nieuw. Bovendien is je vloer nu een stuk makkelijker schoon te houden. Een betonnen vloer ziet er meestal weinig spannend uit. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Een kleurtje erop oogt een stuk frisser.


De vloer opknappen kan ook een reden zijn om met betonverf aan de slag te gaan. Betonlook is de trend van het moment. Als je een stenen vloer wilt beschermen kan je daarvoor een betonverf kiezen in de kleur die je zelf mooi vindt. Grondverf is niet nodig, je kan de verf direct op de ondergrond aanbrengen.


De verf is extreem slijtvast, extra dekkend en geurarm. Je kan jouw balkon- of gestorte vloer gemakkelijk een kleur geven. Naast de standaard beschikbare kleuren is deze verf in meer dan 30. Het kan worden aangebracht op muren en op vloeren, en doordat er zoveel keuze is in betonverf kleuren , kunt u elke muur of vloer precies die uitstraling geven die u wilt hebben. Of u nu houdt van felle kleuren of juist meer van de pastelkleuren bent, betonverf kleuren zijn er te kust en te keur.


De weergegeven kleuren op deze pagina dienen slechts ter indicatie. Betonverf is een heel veelzijdig product. Het is altijd raadzaam om bij het uitzoeken van de juiste kleur een fysieke kleurenwaaier te gebruiken. Aan de weergegeven kleuren kunnen geen rechten worden ontleend. Vanwege het intensieve gebruik is het aan te raden een trap te verven met slijtvaste, sterke verf.


Bij GAMMA kun je uit een aantal kleuren sneldrogende trapverf kiezen of je laat de verf mengen in een kleur naar wens. Tegels verven en vloertegels verven. GAMMA verkoopt speciale verf waarmee je tegels een andere kleur en uitstraling kunt geven.


Is het weer eens tijd om je betonnen vloer op te knappen? Of wil je gewoon eens een ander kleurtje? Histor betonverf past perfect bij deze klus.


De vloerverf heeft een goede hechting en vloeiing, is extra dekkend en heeft een goede vulling. Al kan je vloer opknappen ook een reden zijn om met betonverf aan de slag te gaan. Op onze mengmachine kunnen wij vrijwel iedere kleur mengen die u maar wilt.


U heeft de keuze uit meer dan 20. Zoek een kleur uit één van de collecties en bestel deze eenvoudig op onze webshop. Uiteraard worden ook mengkleuren de volgende dag al geleverd.


U kunt uw balkon- of gestorte vloer gemakkelijk een kleur geven. Als je het beton verft is het een stuk makkelijker schoon te houden. Is je betonnen vloer toe aan een opknapbeurt?


Vul de scheuren en gaten met vulmiddel, schilder eroverheen met betonfverf, en je vloer is weer als nieuw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts