woensdag 6 april 2016

Sikkens wegenverf

Sikkens wegenverf

Meer dan jaar ervaring. Snelle levering door ruime voorraad. Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?


Sikkens wegenverf

Weet dan dat er slechts een beperkt aantal kleuren beschikbaar zijn. Veruit de populairste kleur is witte wegenverf. Sikkens verkoopt dit onder de merknaam Sikken of Heron. Van Sikkens of Heron, afhankelijk van de verkrijgbaarheid. Verkrijgbaar in wit en geel.


Het witheidsgetal ligt boven de norm van 80. Wegenverf voor alle soorten wegdekken. Bestel goedkoop bij Goudverf. Markeringspray ( wegenverf ). Sneldrogende markeringspray voor het aanbrengen van markeringen op steen, beton, asfalt en metaal.


Sikkens wegenverf

Voordelig wegenverf bestellen kijk op bestelverf. Ook verkrijgbaar in een watergedragen variant en in een spuitbus. Het stroefheidsgetal ligt boven SRT eenheden. Slijtvaste wegenverf (alle types wegdek). Op zoek naar Sikkens wegenverf van Sikkens ? Op werkdagen reageren wij vrijwel direct.


Sikkens universele wegenverfvbesteld u goedkoop en snel online bij verfshoppen. Bellen kan natuurlijk ook! Betonverf voor binnen en buiten: voor de vloer, muur en meer. Gratis verzending vanaf €50. Deze professionele verf wordt door veel schilders en aannemers gebruikt, onder andere in de bouw.


Wie het beste zoekt voor het onderhoud binnen- of buitenshuis, kiest voor Sikkens. Sikkens is één van de oudste verffabrikanten die Nederland kent. Sikkens Rubbol BL Isoprimer is een watergedragen, isolerende grondverf voor binnen en buiten.


De grondverf kan gebruikt worden als isolering op hout om verkleuring van verflagen door houtinhoudstoffen tegen te gaan. Deze verf wordt namelijk niet alleen voor het schilderen van ondergronden buiten gebruikt. Witte wegenverf krijgt echter vaak speciale aandacht.


Perfecte wegenverf voor werkzaamheden binnen een bebouwde kom. Droog in minuten, berijdbaar na minuten. De verf voor wegmarkering van Seton beantwoordt aan specifieke eisen: zo blijft de verf licht reflecteren zowel bij droog als vochtig weer.


De verf beantwoordt ook aan specifieke eisen betreffende slipgevaar en zichtbaarheid. Nu ook op waterbasis leverbaar. De wegenverfspuitbus is sneldrogend en goeddekkend. Het is te gebruiken op beton, asfalt, hout en metal. De spuitbus past op de markeringswagen en is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, geel, neonrood.


Welke Sikkens buitenlak is de beste?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts