donderdag 21 april 2016

Theaterdoek kopen

Bespaar tot wel via kiesproduct. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Theaterdoeken en backdrops koop je voordelig bij Fritz-Events. Kant-en-klaar of per strekkende meter. We verkopen doeken in diverse afmetingen en diktes.


Een theaterdoek of backdrop wordt gebruikt om bijvoorbeeld een rustige, egale achtergrond te creëren voor een DJ-set of toneelvoorstelling. Ze zijn meestal zwart of wit, worden bevestigd aan truss of statieven en zijn gemaakt van brandwerend materiaal. Er zijn ook witte, ronde toneelgordijnen die worden bevestigd aan cirkelvormige truss. Bij Stoffenshop kunt u voordelig theaterdoek kopen. U vindt hier betaalbare en kwalitatief hoogwaardige theaterstoffen.


Deze stoffen zijn zeer geschikt als theaterdoek. Met onze stoffen creëert u uw eigen theaterdoek ! Ook geschikt voor beurzen en onthullingen. Krijg de meest up to date info over nieuwe producten, events en aanbiedingen. We komen ze natuurlijk tegen in theaters, maar ook bij drive-in shows, toneelverenigingen of cafés.


Theaterdoek kopen

Wij verkopen zeer uiteenlopende theaterdoeken. De meeste backdrops hebben en egaal zwarte of een egaal witte kleur. Door doeken te kopen bij Rijnmond Textiles, kiest u voor een specialist met meer dan jaar ervaring. Dit maakt het voor u aantrekkelijk om zaken met ons te doen.


Naast het confectioneren van theaterdoeken (backdrops), biedt Rijnmond Textiles ook de mogelijkheid om de desbetreffende doeken door te verkopen onder uw eigen label. Onze theaterdoeken worden niet alleen verhuurd als backdrop, maar zijn ook idaal als afscheiding. Hiermee verkleint u de ruimte zonder dat dit ten koste gaat van de sfeer. Ook in een ‘holle’ ruimte is het ons advies om theaterdoeken te huren om het geluid te absorberen.


Theaterdoek kopen

Koop en verkoop theaterdoek eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe materialen maar ook tweedehands materialen geschikt voor theaterdoeken zijn bij ons verkrijgbaar.


Tweedehands theaterdoeken bestellen bij Stage Roads. Het assortiment in de categorie tweedehands theaterdoeken bestaat uit diverse onderdelen en benodigdheden voor een theaterdoek. RGB Supplies verkoopt verschillende. Ook theaterdoeken , backdrops, gaasdoeken enzovoort zonder montageringen of -ogen zet je met deze mini bevestigingsclips heel eenvoudig vast, zonder het materiaal overigens te beschadigen. Handig voor van alles en nog wat.


Theaterdoek kopen

Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Bekijk alles met theaterdoek ! Nieuwe en tweedehands muziekinstrumenten vind je op Marktplaats. Ook klavecimbels, xylofoon en platenspelers worden aangeboden en gezocht. Muziek en Instrumenten kopen of verkopen doe je via Marktplaats. Op zoek naar een podiumrok (voor het afrokken van een podium), theaterdoek , of een doek om een tafel af te rokken?


Bij ons kunt u deze doeken (vlamvertragend) per rol kopen. Voor verdere vragen over ons assortiment vlamwerende en niet brandwerende stoffen kunt u contact met ons opnemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts