maandag 11 april 2016

Steigernet wit

Steigernet wit

Steigernet Standard-Wit. Andere kleuren op aanvraag! Beschermen tegen van buiten komende regen en wind. Tevens tegen verwaaien van binnen uit van zan grijs en stof.


De steigernetten zijn voorzien van knoopsgatband voor snelle montage. Dit steigernet is nu tijdelijk te koop voor slechts €39. Ruime voorraad steigernetten 2. Uitermate geschikt ter voorkoming van gevaarlijke situaties als vallende bouwmaterialen en lichte gereedschappen. Onmisbaar bij onderhoudswerken of herstellingen aan gevels, bruggen of andere constructies.


Goede bescherming tegen invloeden van zonlicht, regen en wind. Tenax wit steigernet COVERET L (x meter) met een uitstekende verhouding prijs versus kwaliteit, garandeert goede zichtbaarheidsvoorwaarden in de steiger. Een hoge kwaliteit oplossing die een goede bescherming biedt. Wil je het werken op hoogte een stuk aangenamer maken en daarnaast een stuk veiliger?


Steigernet wit

Een steigernet is een net dat wordt bevestigd rondom steigers, voor de veiligheid van de omgeving en de werknemers. Onze steigerdoek wegen gram per m zijn wind doorlatend en zijn toepasbaar op vele manieren. De doeken kunnen gebruikt worden om steigers en werkplekken mee in te pakken. Het voordeligste adres voor o. Onze steigernetten zijn sterk en UV gestabiliseer dus geschikt voor zwaardere toepassingen en meervoudig gebruik. Een zeer duurzame kwaliteit steigernet.


Uitstekende bescherming tegen regen en wind van buitenaf. Van binnenuit komend Zan Stof en Gruis worden tegengehouden. Dit bevordert een snelle montage. Wil je graag zo comfortabel en veilig mogelijk op hoogte werken?


Steigernet wit

Ze worden ook wel windreductienet genoemd. Dan is dit steigergaas het neusje van de zalm. Zowel vallend personeel als vallend materiaal kunnen opgevangen worden door de netten.


Deze netten zijn afgewerkt met standaard gram per msteigernet met een luchtdoorlatendheid van. Dit maakt het mogelijk om naast vallend personeel ook kleinere vallende onderdelen op te vangen. Prima kwaliteit steigernetten tegen de laagste prijs! Wit Shipstores levert aan zowel binnenvaart als zeevaart. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.


Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Koop hem nu voor euro;2moe van in de war geraakte bouwnetten van slechte kwaliteit? Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts