vrijdag 22 april 2016

Motip 2k

Voor elk automerk en elk model, altijd 1 de juiste kleur autolak spuitbus. Professionele A-kwaliteit, voor 14. MoTip 2K Blanke Lak is Isocyanaatvrij. K blanke lak heeft een professioneel spuitbeeld en is krasvast en UV-bestendig. Colormatic is het hoogste segment merk uit de MoTip Dupli-Color groep.


Motip 2k

Hierdoor ben je er van verzekerd dat deze blanke lak niet zal reageren met MoTip verf spuitbussen op basis van acryl. MoTip 2K metaal plamuur is een speciale plamuur met aluminium pigmenten voor het voor het egaliseren van oneffenheden in grote oppervlakken. Deze metaalplamuur van MoTip is te gebruiken op metaal, aluminium, hout, beton en polyester.


Dankzij de krachtige eigenschappen is de sterke plamuur bestand tegen weersinvloeden en chemicaliën. MoTip 2K Polyester Plamuur is een 2-componenten universele plamuur. Deze universele 2K plamuur kan gebruikt worden op polyester, metaal, aluminium, hout en beton. K Bumper plamuur voor bumperreparatie.


MoTip Bumper plamuur is een elastische 2-componenten plamuur die uiterst geschikt is voor het plamuren van bumpers. Daarnaast kan deze elastische 2K plamuur gebruikt worden op staal, aluminium, hout en beton. Welke 2K spuitbussen zijn er te koop? Bij CROP kunt u terecht voor het kopen van uw componenten spuitbussen. Voor iedere toepassing koopt u bij ons de juiste 2K bus.


Zo kunt u bij ons terecht voor het kopen van een spuitbus 2K primer, componenten autolak spuitbus, 2K spuitplamuur en een componenten spuitbus blanke lak. Het assortiment universele lakken bestaat uit alle denkbare lakken voor het uitvoeren van herstelwerkzaamheden in het automotive segment. Europa op het gebied van spuitbussen en lakstiften. Met de merken MoTip , DUPLI-Color, presto en ColorMatic is Motip Dupli Group voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriele markten met een groot assortiment spuitbussen. Motip 2K polyester hars is een 2-componenten epoxyhars voor het dichten van gaten en scheuren in oppervlakken.


Motip 2k

Deze sterke 2K polyester reparatiehars is ideaal geschikt om grote gaten of scheuren in plaatwerk of polyester auto-onderdelen te overbruggen, waarna een onzichtbare reparatie uitgevoerd kan worden. Motip 200ml hi-speed 2k epoxy primer filler is universeel toepasbaar op alle metalen oppervlakken: zoals staal, gegalvaniseerd staal en aluminium. Het heeft een uitstekende hechting en beschermt tegen corrosie en hecht goed op glasvezel.


Eenmaal droog, kunt u er met polyester plamuur overheen (spatel). Voor een professioneel en goed resultaat is het niet noodzakelijk om een spuiterij in te schakelen. De 2K autolak is simpel in gebruik de spraymax spuitbussen zijn zo ontworpen om het de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hoogglanzen sneldrogend en extreem krasvast.


Motip 2k

Geschikt voor het behandelen van ondergronden van staal, aluminium, chroom en diverse soorten kunststof en gelakte ondergronden. Bestand tegen benzine, UV-stralen en weersinvloeden. With the brands DUPLI-COLOR, presto and MoTip the MOTIP DUPLI Group, European market leader in spray paints, offers all you need for DIY paint repair. Spraymax staat voor hoge kwaliteit producten 2k autolak en verfspuitbussen met een makkelijke verwerking. Europe for spray paints and touch-up pencils.


With the brands MoTip , DUPLI-COLOR, presto and ColorMatic, MOTIP DUPLI Group is mainly active in the automotive, the do-it-yourself and the industrial markets with a large assortment of aerosols. Motip spuitvernis transparant hoogglans 4ml is een sneldrogende transparante lak voor decoratieve doeleinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts