vrijdag 29 april 2016

Fotolijst zilver 10x15

Uw Product is Altijd op Voorraad! Gratis verzending boven 39€. Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Alle fotolijsten vind je op beslist.

Wij hebben een gigantisch ruim aanbod aan fotolijstjes 10xin verschillende kleuren en materialen. Fotolijstje 10x, speciaal voor uw foto van 10xcm. Speciaal voor uw foto van 10xcm. De meest bekende afmetingen voor een fotolijst is 10xcm.


Dit mooie, subtiele formaat is ideaal voor op het bureau, in de kast of naast de tv. Een herinnering aan een mooi moment waaraan u met plezier terugdenkt plaatst u in een fotolijst 10x15. In onze webshop vindt u een verscheidenheid aan fotolijsten 10x15.


Uiteraard verdient jouw mooiste foto het allerbeste.

Dit artikel bestaat in principe uit twee fotolijsten die elk een rand hebben van metaal met een laagje zilver. Beide lijsten zijn aan elkaar verbonden middels scharnieren. Bewaar de mooiste momenten die je hebt gefotografeerd in deze elegante Riverdale fotolijst. De klassieke real silverplated fotolijst van top kwaliteit, het afwerking niveau is van juweliers kwaliteit.


Geschikt voor één foto van 10xcm. De fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. Deze elegante fotolijst komt goed tot zijn recht in je moderne interieur. Doe er je mooiste fotomoment in en creëer een persoonlijke sfeer in huis. Kies uit producten vanaf € 150.


Shop nu uit ons assortiment Zilveren fotolijsten. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Deze lijst kan zowel verticaal als horizontaal worden opgehangen.


Het is een vlak profiel met rechte hoeken. Leverbaar in diverse kleuren en formaten.

Wissellijst Trendline Zilver , omlijsting van Aluminium. De lijstjes zijn dubbelzijdig. Koot u een fotolijst zilver bij ons dan wordt deze geleverd inclusief glas, achterwand en ophangsysteem. Op deze manier kunt u direct genieten van uw prachtige nieuwe lijst. Een zilveren fotolijst bestellen bij fotolijst.


Wanneer u een mooie zilveren fotolijst koopt bij fotolijst. Een mooie fotolijst in elke kleur en formaat, online bestellen. Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts