donderdag 28 april 2016

Behang van eigen foto

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Fotobehang van alle merken op beslist.


Selecteer een mooie foto van goede kwaliteit en wij drukken de foto op behang op maat van jouw muur. Je kan hierbij kiezen tussen fotobehang geprint in banen namelijk vliesbehang of behang dat uit één stuk wordt geprint en dit is airtex behang.

Ons fotobehang worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Ontwerp hier zelf je behang. Dat is helemaal niet moeilijk! Je hoeft alleen maar een foto of afbeelding te uploaden. Nadat je foto of afbeelding is gecontroleerd en goedgekeur beginnen wij met de productie.


Wij produceren binnen uur en leveren binnen 1-dagen. Los van onze klantvriendelijke service bieden wij behang met eigen foto aan voor zeer scherpe prijzen. FotoMuur heeft al meer dan jaar ervaring in de productie van kwalitatief hoogwaardig foto vliesbehang.

Een eigen foto op behang op maat bestel je eenvoudig en persoonlijk naar jouw smaak bij 123fotobehang! Is mijn eigen foto geschikt voor fotobehang? Voor je eigen foto voor behang is het aan te bevelen een foto te kiezen van goede kwaliteit. Specificaties eigen foto op behang.


Bij fotobehang eigen foto en een beeldbank behang kun je kiezen uit twee soorten behang : vinyl behang en airtex behang. Als je zelf een foto aanlevert, dient de foto minimaal 7pixels te hebben voor het beste resultaat. Je mooiste, ontroerendste, vrolijkste momenten van je leven kun je levensgroot terugzien op de wand.


Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste afmetingen opgeven, jouw foto uploaden en de juiste uitsnede bepalen. Je hoogstpersoonlijke behang wordt binnen werkdagen thuisbezorgd. Het fotobehang met je eigen foto volledig op maat gemaakt op hoge kwaliteit vliesbehang. En mensen met veel haast kunnen het aan het einde van de dag komen afhalen bij ons in Den Haag.


Bestel je het behang op werkdagen voor 14. Wij adviseren om een foto te gebruiken met minimaal 8pixels per meter fotobehang. Hoe beter de kwaliteit van de foto , hoe scherper het behang uiteindelijk wordt. Upload een eigen foto of maak een keuze uit de databank van Praxis.


Hierbij heb je de keuze uit meer dan 2afbeeldingen verdeeld over verschillende categorieën.

Stap 2: Foto bewerken Vul de gewenste afmetingen voor jouw fotobehang in. Daarnaast kan je de foto bewerken bij Kleur- en Afbeeldingbeheer. Koop nu en bespaar geld vandaag.


Profiteer van deze aanbieding! Korting op Vans Collectie. Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland. Dé webshop voor topmerken. Voor een fotobehang met eigen foto ’s is het heel belangrijk de exacte maten van je muur te nemen.


Wij leveren bij dit fotobehang geen extra marge rondom, omdat je anders bij het plakken delen van de foto (waaronder misschien wel het hoofd van een geliefde!) moet wegsnijden en dat lijkt ons zonde. Wil je eerst meer informatie? Vink dit aan indien u: - een stockfoto wilt bestellen bij schutterstock, dreamstime of adobestock (voor meer info bel, mail of chat met ons) - een foto met hoge resolutie niet kan uploaden en daarvoor in de plaats een foto met een lage resolutie gebruikt. Naast een eigen foto op behang kan je ook kiezen uit een foto van onze beeldbank meer dan miljoen afbeeldingen. In de gallery kan je een foto uitzoeken die jij bijzonder vindt en die past bij jouw interieur.


Een eigen fotobehang maken is heel eenvoudig – upload gewoon de foto die u als behang wilt en snijd deze bij tot de door u gewenste hoogte en breedte. Laat uw foto of bestand afdrukken duurzaam vliesbehang of naadloos uit stuk. Ons PVC-vrije vliesbehang staat garant voor een kwaliteitsafdruk van je foto in het groot. Het is waterafstotend en zeer eenvoudig aan te brengen.


Uw eigen fotobehang: een persoonlijke fotowand thuis of op het werk. Persoonlijk fotobehang valt op. In ons dagelijks werk komen we dan ook tal van varianten in fotowanden tegen.


Zoals een rustgevende wand op een slaapkamer. Een vrolijke familiefoto in de keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts