maandag 11 april 2016

Trein behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. In de fotobehangcategorie Treinen vind je modern en trendy behang voor thuis. Ons assortiment is enorm en je bestelling wordt altijd gratis verzonden.


Super stoer behang voor alle kleine treinen fans!

De grijze kleuren laten zich makkelijk combineren en de oker kleur is helemaal van nu. Wilt u de oker kleur in een. Kortom een snelle en eenvoudige manier om uw muur om te toveren tot iets moois met dit speciale fotobehang! Altijd de laagste prijs bij FotoBehangkoopjes! Wij verzenden het in een stevige doos en doen er gratis lijm bij.


Op ons trein fotobehang staat een kleurrijke trein afgebeeld. Fotobehang trein voor op de kinderkamer. Dit schattige locomotiefje heeft bloemen op de zijkant en is oranje met blauw gekleurd.


Een vrolijke vertoning voor op de kinderkamer dus!

Met dit behang maak je de kinderslaapkamer in no time een stuk leuker. Het interieur helemaal stylen zoals jij het graag ziet, met fotobehang NS Trein kan dat! Er zijn veel verschillende stoere sferen te creëren met dit fotobehang op maat. Het fotobehang NS Trein is eenvoudig aan te brengen, zowel door de doe-het-zelver als een ervaren behanger.


Het behang is milieuvriendelijk geproduceerd en bovendien PVC vrij. Bovendien kun je er terecht voor stoere trein -, auto- en helikopter papier behang voor in de jongenskamer. De Behangsite heeft ook een brede collectie aan behang in diverse soorten waar je voor de jongenskamer zeker zult slagen. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Kinderkamer behang met unieke illustratie van Noëlle Smit. Behang op maat van muis en poes op de trein. Het fotobehang hebben we gemaakt met bekende illustratoren van kinderboeken, zoals Fiep Westendorp, Marije Tolman en Noëlle Smit. Deze prachtige tekeningen zijn nu ook op de muur te zien van de kinderkamer.


Dit Aquarel behang Trein voor de kinderkamer is leverbaar in vele maten papier- en vliesbehang. Ook op maat mogelijk voor slechts 1per m2. Jouw uniek trein fotobehang start vanaf slechts € 2€ 3per m².


Kies voor fotobehang van een trein in jouw interieur. Je betaalt dus enkel het behang.

Wees wel op je hoede voor de grapjes van Thomas. Nee, dat hoeft in principe niet, u kunt het bijvoorbeeld ook over bestaand behang plakken, maar zorg wel dat er geen hobbels o. Ontdoe anders uw wand eerst van het oude behang of behang het met een glasvliesbehang. Een schone, gladde muur geeft uiteraard het mooiste resultaat.


Thomas de Trein is maar wat blij met jouw hulp op het rangeerterrein van het eiland Sobor. Deze kleurrijke raamdecoratie vrolijkt de kinderkamer helemaal op! Het gordijn wordt kant en klaar aangeleverd met plooiband.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts