vrijdag 15 april 2016

Fotobehang japanse bloesem

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Maak van je huis een thuis. Fotobehang tegen de laagste prijzen. Kies uit 1producten vanaf € 295.


Alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het fotobehang altijd perfect op je muur past. Wij produceren fotobehang uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang met zeer goede printresultaten.

Vliesbehang zorgt voor het beste resultaat: de prints zijn haarscherp, kleuren zijn intens en het behang is eenvoudig aan te brengen op de muur. Met dit fotobehang bewonder je de bloesem iedere dag weer en kan en haal je de lente in huis. Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Dit fotobehang van satijnen, duurzaam en milieuvriendelijk materiaal kan je gemakkelijk zelf plaatsen.


De rijke kleuren zijn een feest voor elk oog en daarnaast kunnen je muren blijven ademen dankzij het non-woven behang. Haal nieuwe en frisse energie snel in huis door je ideale fotobehang te bestellen. Schoonmaakadvies: met een droog doekje.


Bovendien kun je er ook voor kiezen om het naadloos fotobehang door ons te laten behangen. Kersenbloesem of bloesemtakken op fotobehang ?

Wanneer iemand op zoek is naar fotobehang van kersenbloesem, Chinese bloesem of Japanse bloesem , bedoelen ze vaak hetzelfde. Het leven wordt beschouwd als mooi en kort, een beetje zoals de kersenbloesem. Op dit fotobehang is de prachtige kersenbloesem afgebeeld in zachte tinten tegen een helderblauwe lucht op een zonnige dag. Het PVC-vrije fotobehang staat garant voor een kwaliteitsafdruk van je foto in het groot. Het is waterafstotend en zeer eenvoudig te plakken.


Door de wanden in te rollen met behanglijm voor vliesbehang is het plakken vele malen eenvoudiger dan het goedkope papier behang. Bespaar tot wel via kiesproduct. Vind hier alle deals in National! De Japanse kersenbloesem staat symbool voor de vergankelijke schoonheid vanwege de korte bloei periode. Echter aan je muur zal hij altijd in bloei staan en kan je genieten van de rustige sfeer die hij uitstraalt.


Het fotobehang van Wall-Art. Om het behang te laten passen op jouw muur kun je kiezen uit diverse afmetingen. Tijdens het aanbrengen van het behang kun je dit nog enigszins corrigeren. Het vliesbehang dient aangebracht te worden met universele behanglijm welke geschikt is voor vliesbehang.


Wij bieden ook de service aan om fotobehang in jouw badkamer te monteren. Neem contact op voor een offerte voor de fotobehang montage mogelijkheden. Kies de ideale foto voor fotobehang badkamer.


Ben je op zoek naar een prachtige foto om als fotobehang in de badkamer toe te passen. Gratis verzending vanaf euro!

Een zonnige close-up van de prachtige roze kersenbloesem. Er zijn tienduizenden producten beschikbaar in het online assortiment, waarvan de meeste uit voorraad leverbaar zijn. De levertijd van je product hangt af van de beschikbaarheid van het product in de productvoorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts