woensdag 6 april 2016

Keukenfrontjes hout

Keukenfrontjes hout

Door massief Douglas Charcoal hout kruislings te verlijmen worden de keukenfronten extra stabiel. Hout blijft werken, maar het wordt tot een minimum beperkt. Extra versteviging is niet nodig. Keukenvernieuwer uit uw Buurt. De toplaag wordt geborstel het zachte gedeelte van de grove houtnerf wordt verwijderd.


Keukenfrontjes hout

De planken hebben een zichtbaar glooiend oppervlak. WELKOM Overweegt u uw keuken of badkamer te vernieuwen? Werkt alles nog prima, maar ziet het er te gedateerd uit? Is uw keuken nog prima, maar hebben de deurtjes hun.


Deze mogelijkheid zien we niet alleen terug in landelijke keukens. Ook in een moderne keuken wordt er steeds vaker een combinatie gemaakt met houten keukenfronten. In principe kennen we uitvoeringen in houten fronten. Massief houten keukenfronten.


Deze oplossing wordt in de regel het meeste uitgevoerd in. In een keuken is hygiëne extra belangrijk, goed schoonmaken van kastjes en werkblad moet dus regelmatig gebeuren. Hiermee verwijdert u de beschermende olie waarmee u het hout behandelt.


Ben je uitgekeken op de uitstraling van jouw huidige keuken en op zoek naar een andere look? Dan is een keukenrenovatie bij ons hét antwoord. De keuken neemt vaak een centrale plek in huis in.


Hier staat iedereen als u een feestje geeft, hier worden de heerlijkste gerechten bereid en aan de eiken keukentafel heb je goede en leuke gesprekken. In een huis van hout kun je zien en voelen dat er geleefd wordt. Net zoals de oude planken die wij gebruiken voor uw nieuwe keuken van hout. Het hout dat wij gebruiken is europees eikenhout.


Dit hout wordt zorgvuldig geselecteerd en verwerkt tot de mooiste deuren en lades. Eikenhout heeft van nature een warme en stoere uitstraling en doordat er noesten zichtbaar zijn in de fronten die wij leveren krijgt jouw keuken karakter en een natuurlijke uitstraling. En als dit gebeurd bij verschillende keukenfrontjes tegelijkertij dan wilt u dat deze snel en eenvoudig worden vervangen.


Uw keukenfrontjes op maat stelt u zelf samen, vraag een offerte aan of maak gebruik van de configurator. Heeft u last van losse keukendeurtjes? Je hoort in deze podcast over mijn praktijkervaring. Zo weet je precies wat er allemaal bij komt kijken.


Voor het materiaal van keukenfrontjes zijn vier soorten materiaal te onderscheiden die het meest worden toegepast: spaanplaat, MDF, massief hout en kunststof. Dit zijn stevige materiaalsoorten die bestand zijn tegen intensief gebruik, vocht én warmte. Andere, niet zo vaak toegepaste materialen voor keukenfronten zijn glas en RVS.


Keukenfrontjes hout

De glans wordt verkregen door de keukenfrontjes te voorzien van een laklaag of een folie. Met een keuken in hoogglans wordt normaal gesproken één kleur gekozen voor alle kastjes. Daarnaast zijn de kasten vaak greeploos waardoor een strak en eigentijds geheel ontstaat.


Ontwerp je keuken of kast bij IKEA én kies de fronten van FRONTZ. Jouw stijl, jouw design, jouw FRONTZ. En IKEA levert de binnenkant. Bij beschadigingen profiteert u van het grote voordeel van houten keukendeurtjes.


Als u deze site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee. U kunt deze beschadigen vaak zelf wegwerken door het hout op te schuren of opnieuw te behandelen met olie of was. Het is zelfs ook mogelijk om de deurtjes op te vullen. Goed onderhoud is essentieel voor houten keukendeurtjes die lang meegaan. Verschillende soorten hout.


Wanneer je voor een houten keuken kiest, heb je de keuze uit verschillende houtsoorten. Eén van de meest gebruikte houtsoorten is eikenhout. De lichte kleur van deze soort zorgt voor een warme, open uitstraling. Bovendien is dit hout goed te onderhouden.


Let op de juiste aanduiding bij de fabrikant. Wij leveren diverse keukendeuren die op maat geleverd worden. U heeft onder andere de keuze uit foliedeuren of deuren van gemelamineerd spaanplaat met houtstructuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts