vrijdag 29 april 2016

Wijzonol zijdeglans

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Online verf bestellen voor een scherpe prijs! Verf tot Korting bij Verfwinkel. Altijd binnen dagen geleverd! Bestel nu online tot korting!


De glansgraad zit tussen hoogglans en mat in.

Veel gehoorde opmerkingen over deze verf is dat hij gemakkelijk te verwerken is en een mooie vloei heeft. Wijzonol Interieur Lak Zijdeglans. Bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie zijdeglans op basis van alkydhars. De verf is handvetbestendig, goed vullend en vergeelt niet. Verder kenmerkt deze verf zich door de goede vloei en langere open tijd.


Deze lak is de ideale afwerking voor al je ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering. Deze aflak is de ideale afwerking voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering. Deze verf is minimaal vergelend en zeer kras- en stootvast.


De verschillende soorten verven waaronder grondverf, lakverf, zijdeglans en meer stellen je in staat om vakwerk te leveren.

Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk. Hoogwaardige, vullende, kras- en slijtvaste waterverdunbare zijdeglanslak op basis van acrylaat technologie. Het is de ideale afwerking voor goed en hoogwaardig schilderwerk op je houten kozijnen, ramen, deuren, gevelbetimmering en dergelijke.


De makkelijk verwerkbare verf is toepasbaar op onbehandeld hout, bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal en kunststof. Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Hét merk van de professionele schilder. Bekijk het ruime assortiment van KARWEI.


Kwaliteitsverf tegen de laagste prijs, vandaag besteld bij Verfpoint, morgen in huis. Deze lak biedt de ideale afwerking voor goed transparant schilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering. Maak een keuze uit deze Oud Hollandsche kleuren en ontdek het gemak van deze verf.


Wij helpen daarom iedereen met het vinden van de juiste verf voor zijn of haar klus. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Hierdoor zijn deze muurverven populair onder de kritische doe-het-zelvers.


Aqua Hechtprimer, Aqua Hoogglans en de Aqua Zijdeglans. De Hooglans en de zijdeglans verf kunt u mengen op kleur. Verfwebwinkel is Vakverf Servicepunt. Je kunt hierbij denken aan kozijnen, deuren, plinten of architraven.


Vorige Artikel van Volgende.

Aantal Voeg toe aan winkelwagen. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Helaas is dit product niet meer verkrijgbaar.


Zowel de grondlak als de LBH 4SO hoogglans zijn nog wel in het assortiment. Zijdeglans verf of lak is daarentegen makkelijker schoon te maken dan matte verf. Gebruik zijdeglans verf of lak voor een warmere uitstraling. De standaard voor lakverf is een zijdeglans afwerking.


Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts