vrijdag 29 april 2016

Behang patroon

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bij een behang met patroon is het uiteraard belangrijk dat het secuur wordt opgehangen.


Om het makkelijker te maken hebben we handige tips op een rij gezet.

Behangen is niet moeilijk, maar wat als je een patroon in je behang hebt? Wij leggen uit hoe je je behang met een patroon op de mooiste manier behangt. Er is niet alleen een enorme keuze in behang - elk behang heeft ook nog eens verschillende pictogrammen. Deze behangpictogrammen staan voor verschillende eigenschappen van het behang en geven aan hoe je het moet verwerken.


Je ziet het vaak in hotels en restaurants: de mooiste patronen op de muur. Bij Wall-Art vind je een enorme collectie behang in de meest uiteenlopende dessins. In onze online shop wall-art.


Behang plakken met een patroon vereist nog meer precisie dan gewoon plakken.

Soms moet behang om de andere baan ondersteboven worden geplakt (twee tegengestelde pijltjes op de rug). Let bij het knippen weer goed op het patroon. Om zeker te weten hoe de banen precies moeten, kunt u het beste de banen nummeren aan de bovenkant. Het aantal rollen behang dat u nodig heeft is afhankelijk van de hoogte en breedte van de muren, de lengte en breedte van de behangrol en de mogelijke patroonherhaling.


Voor een behangsoort met een patroon is de berekening voor het aantal rollen iets anders dan bij een behangsoort zonder patroon. Kies een mooi behang en fleur je huis op met een modern, klassiek of fris design! Behang is de ideale oplossing om snel en gemakkelijk sfeer aan een ruimte te geven. En niet alleen dat, ook bedekt behang scheuren en gaten in muren met een mooi patroon of een subtiele textuur.


Het gemiddelde verbruik is een geschatte berekening. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Neem bij een verspringend patroon (half drop) altijd de laagste waarde. Het resultaat afronden naar beneden als geheel getal.


Patroon behang en bloemen behang geven keer op keer een fleurige aanblik in uw kamers en vertrekken. Behang met patroon voor kinderkamers (en andere kamers) Bij Perron vind je een ruime keuze aan kinderbehang en ander behang met unieke patronen. We gebruiken alleen stevige kwaliteit vliesbehang, waarbij je de muur inlijmt ipv de rug van het behang zelf.

Bij Behangexpert kun je kiezen uit een enorm assortiment bloemen behang , bloemetjes behang en roosjesbehang. We hebben het behang in klassieke bloempatronen, moderne. U hoeft niet op het patroon te letten.


Meet de hoogte van de muur en snijdt de banen die gelijk is aan de gemeten muur. Tel daarbij tot centimeter op. Dit is van belang bij het afsnijden van de banen langs plafond en plint. Op het label van een rol behang staan vaak diverse symbolen.


Deze tekens op de behangrol zijn o. Hieronder vindt u alle behangsymbolen met betreffende betekenis. Voordelig trendy en hip behang online bestellen bij Behangwereld. Groot aanbod trendy behang van alle bekende topmerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts