woensdag 27 april 2016

Armslag harvink

Stoelen voor de laagste prijs. Het design is strak, modern en sterk door zijn eenvoud. De zitdiepte is instelbaar en het frame kan worden verhoogd zodat iedereen goed zit op deze bank. Aniline leersoort voorzien van een speciale wax op de top. Om de natuur te benadrukken worden natuurlijke kenmerken.


Deze 2-zits is leverbaar in verschillende stof- en ledersoorten.

De bekleding is voorzien van een ritssluiting, wat het erg gemakkelijk maakt om de hoes te reinigen. Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol. Beste woonwinkel Het shopadres volgens. Deze kunnen omhoog en omlaag worden geklapt, waardoor ze of een deel van de rugleuning zijn of een lage armleuning. Armslag van Harvink is een luchtige en vlotte bank.


De herkenbare constructie, fantastisch zitcomfort en een tikje eigenzinnig. De Harvink Splinter bank is hier een goed voorbeeld van. HOUD DE SITE IN DE GATEN VOOR DE NIEUWE DATUM.


De aangeboden items zijn oude collectie, prototypes, komen uit onze showroom of zijn gebruikt voor beurzen, evenementen en fotoshoots.

Bekleding: Stof en leer of een combinatie daarvan. De armen kunnen opklappen voor een extra zitplaats. Vraag nu uw offerte online aan, en krijg binnen uur antwoord. De meest complete Harvink collectie kunt u komen bezichtigen in de winkel in Alkmaar waar de producten van Harvink te vinden zijn in onze uitgebreide showroom waar wij naast Harvink nog diverse andere topmerken mogen vertegenwoordigen. Door de leuningen omhoog de klappen wordt een extra zitplaats gecreëerd.


Onze interieuradviseurs helpen u graag met deskundig en persoonlijk advies. Herkenbaar Harvink design. De artikelen van Harvink hebben een duidelijke signatuur en herken je in een oogwenk. Wilt u banken kunnen vergelijken? Neemt u dan een kijkje op meubelpagina.


Tevens vindt u hier de gehele Harvink collectie terug. Handwerk dat met een timmermansoog bewaakt wordt en waar je zelf ook een aandeel in hebt! Harvink banken van stof en leer zijn perfecte banken voor intensief gebruik. Kijk mee, denk mee, beslis mee. Verwonder Harvink met je wensen, verwonder jezelf met de mogelijkheden en bewonder het meubel als jóuw meubel.


Voor meer zitruimte kunnen de leuningen omhoog geklapt worden. Klap de leuningen naar beneden en gebruik ze als armleuning. Kenmerkend is het metalen frame, de beweegbare arm en de instelbare zitdiepte.

Deze bank past zich aan naar uw wensen. De ontwerpen van Harvink worden gekenmerkt door het gebruik van afritsbare hoezen in combinatie met een duidelijk zichtbaar (metalen) frame. Harvink is voor een excellente groep van onze klanten schitterend in te passen, het geweldige zitcomfort en de schoonheid van het meubel. Wij zijn bijzonder enthousiast over onze presentatie van Harvink en gaan dan ook voortvarend van start.


Wij plaatsen een grote collectie Harvink voor u. Stukken die uitstekend aanvullend zijn voor onze collectie. Bij Riant Stoutenbeek vind u een uitgebreid assortiment Harvink meubelen. Deze worden van begin tot eind in Nederland geproduceerd met veel aandacht, passie en vakmanschap.


Nieuw bij Zirkzee Wonen en Slapen: de Dutch Design meubelcollectie van Harvink. De meubelen van deze fabrikant uit IJsselstein onderscheiden zich door de combinatie van oogstrelend ontwerp met ongeëvenaard zitcomfort. Bekijkt u dan meubelpagina, want hier vind u snel en gemakkelijk alle dealers en winkels die Harvink meubels in het assortiment hebben.


Bent u toe aan een complete restyling? Harvink heeft prachtige fauteuils en banken waar echt op geleefd mag worden. Het knoeien van een glas rode wijn of frisdrank kan natuurlijk altijd gebeuren, dit is echter geen probleem!


Alle bekleding van Harvink is afritsbaar en slijtvast zodat u de bekleding kan laten reinigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts